Mit tehetek az ellen, hogy ne higgyem ezeket el?
Éjjel állva vagy ülve azt látom, hogy egy kínai férfi (de már láttam különböző lényeket) van a szobámban. Mire felsikoltom tőle (tőlük) mert annyira élethűek, elhiszem, hogy ott vannak. Az éjjel ma 5x láttam a férfit.
Hogyan csökkenthetném, hogy éjjel ezeket ne lássam, vagy ne ijedjek meg tőlük.
9: hát pont ez az! Hogy reálisan látod, pedig nincs ott.
Ez a hallucináció.
13: nem tudsz mit tenni. Ezek a hallucinációk sajnos nem befolyásolhatók egyéni akarattal. :-(
Tényleg jóindulatúan mondom, hogy próbálj minél előbb orvossal beszélni.
15: sajnos nincs tapasztalatom arról, hogy egy ilyet miként lehetne megszokni. :-(
MIndenesetre az hatalmas előny, hogy felismerted, hogy ez nem normális.
Sok skizofrén betegnek SEMMIFÉLE betegségtudata nincs, 100%-ban valósnak éli meg, és nem is akar orvoshoz menni. :-(((((
18: és akkor mit szeretnél? Életed végéig ilyen hallucinációkban élni...? ami jó eséllyel egyre rosszabbodni fog?
NE légy már csacsi!
Nem kell elhinni a hülye szcientológus dumákat!
Skizofrének ezrei élnek majdnem normális életet, normál gyógyszerek mellett. Ha elutasítod, könnyen olyan állapotba kerülsz, aminek az lehet a vége, hogy majd kényszergyógykezelni kell... Szerintem ezt nem akarod.
18, Mi a garancia, hogy rosszabbodni fog?
Amúgy is, a szüleim nem engednének el. A pszichiáterben és pszichológusban nem hisznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!