Mit tehetek az ellen, hogy ne higgyem ezeket el?
Éjjel állva vagy ülve azt látom, hogy egy kínai férfi (de már láttam különböző lényeket) van a szobámban. Mire felsikoltom tőle (tőlük) mert annyira élethűek, elhiszem, hogy ott vannak. Az éjjel ma 5x láttam a férfit.
Hogyan csökkenthetném, hogy éjjel ezeket ne lássam, vagy ne ijedjek meg tőlük.
3 eve nem mentél ezzel orvoshoz?
Kerj időpontot a pszichiatriai rendelőben. Nem kell beutaló.
Ezek akár skizofrenia tünetek is lehetnek - vannak jó gyógyszerek rá.
Voltam pszichológusoknál, akik mondták, hogy menjek pszichiáterhez, de nem mertem elmenni.
Amúgy meg, sokan meg azt mondják, hogy jó a fantáziám ezért van.
#5: Kérlek, menj el! Nem tudom, kik azok a "sokan", akik a fantáziát említik, de tuti, hogy nem szakemberek.
A fantáziálás irányítható tevékenység, nem pedig rád törő, reálisnak tűnő alakok, jelenségek.
EGyetértek a #6-ossal!
Ne odázd el az orvost, mert ez válhat rosszabbá... Láttam már olyat, hogy az utcán hadonászott valaki az állítólagos támadói ellen, vagy pár napja említett vki olyan skizofrént, aki véresre vakarta magát, mert úgy érezte, hogy bogarak mászkálnak a testén.
Nem akarlak riogatni, de elég durva dolgokat tud művelni egy nem kezelt betegség. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!