Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha az ember elmegy pszichológu...

Ha az ember elmegy pszichológushoz és elmondja, hogy utálja az embereket akkor tényleg csak két opció van?

Figyelt kérdés

1. A pszichológus berak egy antiszociális kategóriába (pld pszichopata, szociopata) ami nem lesz számomra túl jó hosszútávon.

2. A pszichológus rám vetíti ezt az utálatot és azt fogja mondani, hogy igazából önmagamat utálom mert önbizalomhiányom van bla bla bla.

Fontos tudnom, hogy ha csak ez a két opció van, mert akkor el sem megyek.

2021. júl. 16. 21:02
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 A kérdező kommentje:

50

Úgy van. Teljesen eltaláltad.

2021. júl. 18. 18:35
 52/68 anonim ***** válasza:
Akkor meg mi a panaszod? Lassan már irigy leszek a nagy egódra. Bár nem, mégsem, akar a franc tévedhetetlenségben és mártírkomplexusban szenvedni... Annyit árulj már el, vagy egyetlen ember a környezetedben, akivel meg vagy elégedve?
2021. júl. 18. 18:39
 53/68 A kérdező kommentje:

52

Igen. A családomban mind normális emberek vannak.

2021. júl. 18. 18:44
 54/68 anonim ***** válasza:
Látod kérdező? Nem az emberekkel van baj. Veled van baj. Ez tisztán látszik a megnyilvánulásodból. Áldozatnak tartod magad, instant akarod a megbecsülést, a tiszteletet, azt hogy mindenki kedves legyen veled. Ha pedig valaki nem esik hasra szimplán a létezésedtől, az sz.r ember. Valóban áldozathibáztatás zajlik, de ezt te generálod önmagadnak. Te állítod be magad áldozatnak. Mi válaszolók eddig is támogattuk azt a döntést hogy menj el pszichológushoz, de eddig te 5 oldalon próbáltál győzködni arról, hogy amúgy az mennyire felesleges és márpedig te vagy az áldozat és minek is mennél pszichológushoz ha nem is veled van a baj? Ha neked ennyiből nem esik le saját magadnak és kong egy harang a fejedben hogy "basszus, lehet tényleg szükséges lenne egy kis önvizsgálat", akkor hagyd a p.csába, aztán élj olyan életet ami a kutyának se kell. Mert még egy kutya is hajlandó ösztönszinten annyit tenni, hogy a saját élete jobb legyen.
2021. júl. 18. 18:46
 55/68 anonim ***** válasza:
Akkor meg mi a bajod? Amúgy áruld már el, mi olyan szörnyűséget követtek el ellened az egykori barátaid? Nem ugrottak kapásból minden csettintésedre? Mertek néha nem veled érteni egyet? Kész csoda, hogy a családodat még tolerálod...
2021. júl. 18. 18:50
 56/68 A kérdező kommentje:

55

A hátbaszúrások. Anno a legjobb barátom elhagyott és egy másik személyt olyat hallottam vissza, hogy szerinte ciki velem mutatkozni. Ennél nagyobb tőrt nem lehet az ember szívébe döfni. Vagy az osztálytársak nem akartam kiránduláson velem egy sátorban aludni mert mennyire ciki voltam.

És ez csak töredéke annak amit én kaptam. Általában milyen jó voltam amikor segíteni kellett valamiben valakinek, de amikor megjelent egy harmadik személy már levegőnek néztek és a véleményem semmit nem számított.

Ti el nem tudjátok képzelni mennyire pokol volt az életem.

2021. júl. 18. 18:55
 57/68 anonim ***** válasza:
Elhiszem. Elhiszem, és nekem sem volt épp sétagalopp a gimi, és szúrtak már engem is hátba, de erre nem az a megoldás, hogy leírunk mindenkit a francba. A kihasználós, kétszínű embereket ki kell dobni a francba, elfogadni, hogy sajnos vannak ilyenek, de nem kell velük közösködnöd. Kizárt, hogy sehol, egyetlen normális embert sem találnál ilyeken kívül.
2021. júl. 18. 19:05
 58/68 A kérdező kommentje:

57

Más kiközösítettek, megvetettek? Erre gondolsz?

2021. júl. 18. 19:09
 59/68 anonim ***** válasza:
Nem címkékben gondolkodom, hanem emberekben úgy egyáltalán. Attól pedig, hogy valaki gimiben ki volt közösítve később még lehet nagyon sikeres. Tudd, mik azok az emberi tulajdonságok, amik neked fontosak, és azokból ne adj lejjebb! Bizonyos mentalitású emberekkel én sem közösködöm, és nem is ér annyi csalódás.
2021. júl. 18. 19:13
 60/68 anonim ***** válasza:

58

De ez sem oktalan. Ez pedig nem áldozathibáztatás, pusztán a forrás keresése. Ok nélkül nem vetnek meg embereket. Megy 15 éves korban, de felnőttkorban azért másképp működnek a dolgok. Tudod, gyerekként vicces az elhízott gyerek a suliban, felnőttként pedig totál érdektelen lesz számodra hogy elhízott-e a szomszéd Mari néni.

2021. júl. 18. 19:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!