Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha sok gonosz/mérgező emberrel...

Ha sok gonosz/mérgező emberrel találkozol hogy viseled el?

Figyelt kérdés
Hogy őrzöd meg a hidegvéred, vagy hogy tudod utána is azt mondani, hogy az emberek nem mind moslékok/aljasok?

2021. jan. 23. 21:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én általában belebetegszem. Volt egy munkahelyem ahol különösen aljas kolleganővel vert meg a sors. Elkezdtem különös tüneteket produkálni, egy éven keresztül tartott a kivizsgálásom, CT, MRI, ideggyógyászat, tömtek gyógyszerekkel, de csak akkor enyhültek a tüneteim amikor elhatároztam hogy kilépek, illetve akkor szűntek meg teljesen, amikor már máshol dolgoztam.
2021. jan. 23. 21:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ha sikeresebb vagy mint ők csak mosolyogj a nyomorukon. sok ember nem olyan, azokkal foglalkozz, akik nem olyanok
2021. jan. 23. 21:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Nagyon rosszul. Nekem a családom ilyen. Konkrétan a munkahelyemet jobban szeretem, mint a családi összejöveteleket. Ha csak lehet, kerülöm a találkozást. Ha meg nem lehet, akkor a szürke kő technikával próbálkozom, ameddig sikerül.

Egyébként meg a hidegvérről nemigen tudom, mi az, a depresszióról annál inkább.

2021. jan. 23. 21:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Az egyik legveszelyesebb dolog. A példa us mutatja higy mit tud ez tenni. Én kerülöm a negativ embereket. De lehet ezt tanulni is.Ha végkép egy pszihopata az ellenfél akkor onnan jobb menni. De ha én mennék én a fönöknek ezt elmondanám..mert sok lud disznót gyöz.. Sajna néha a fönök is gáz. Akkor csapot papot otthagyok..
2021. jan. 24. 09:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz, én is belebetegedtem. A legjobb otthagyni azt a közösséget
2021. jan. 24. 10:16
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha a valóságban nem tudom elkerülni őket, mert a közeli ismeretségi körömbe tartoznak sajnos, de pl facebookon, instagrammon leállítottam a követést úgyhogy legalább ott nem látom őket.
2021. jan. 25. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!