Az egyik ismerősöm egy csaj azért vagdossa magát mert egy játékban nem ismert ember vagdossa magát? Normális?! Be jelentsem valahol?
Nos egyik ismerősöm ez a lány. Nevezzük Vikinek. (Nem az a neve)
Viki 2019ben megismert egy játékban, utána discordon egy srácot, neki Dani neve. Dani 30 éves Viki 22.
Nem ír vissza a csajnak és néha csúnyán beszél, de ez csak hetenként fordul elő.
Ilyenkor vagdossa magát, és beszédi a mama cukorbetegség elleni gyógyszereit.
Viki nagyon rossz indulatú és sajnos már anorexiás lány. 42kg és 160cm!
Engemet most fel akar jelenteni a rendőrségen mert kapcsolatban vagyok a húgával, szerinte zaklattam... Úgy beszél velem mint egy kutyával és én akadályoztam meg az öngyilkosságát.
Azon álmodozott régen ha gyereke lesz megöli magát és a gyereket is. Be lehetne jelenteni valami pszichiátriai intézetbe? Mert má karikára ki van vele mindenem.
igen, pl. itt, ingyenesen hívható szám:
116-123
Próbálj meg óvatosan érvelni neki addig és majd kövesd, amit a szakember javasol. Meg némi fohász Istenhez(Jézushoz és Máriához), hogy jóra forduljon a dolog segít..
A legjobbakat és áldott napot!
Szia.
Bekell szólni az illetékes gyárnak, hogy intézkedjenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!