Ha valaki alkalmanként szed frontint, lehet függő?
Figyelt kérdés
Nem pszichésen, ugyanis pszichésen bármire ráfügghet az ember ugyebár. Fizikai függőségre lennék kíváncsi, hogy mi az ami a veszélyzónán kívülre esik.2021. febr. 2. 18:29
11/19 A kérdező kommentje:
Én egy 0.25östől nem is érzek semmit. Más is van így?
2021. febr. 3. 17:19
13/19 anonim 

válasza:

Egyébként miért szedtek ilyen szarokat?
Engem 16 évesen hónapokig mérgezett a felessel anyám... Folyamatosan szedált voltam, tompa, bealudtam mindenhol és hánytam....
14/19 A kérdező kommentje:
Életemben 3x szedtem összesen. Egyébként azért szednek mások, mert máshogyan szociálisan képtelenek lennének helytállni. Nem jó dolog a pánikbetegség, szorongásos zavar.. Aki hóbortból kapkodja be az meg meg is érdemli a következményeket.
2021. febr. 3. 19:49
15/19 A kérdező kommentje:
Én pont ma vettem Naturland gyógynövényes nyugtatóteát, kíváncsi leszek mit tud. Jókat írnak róla nagyon. Utolsó, miért kellett nyugtatózni Téged?
2021. febr. 3. 19:52
16/19 A kérdező kommentje:
"szedtem"et kijavítanám "vettem be"-re. Így a pontos.
2021. febr. 3. 19:55
17/19 anonim 

válasza:

Mert anyám egy elmebeteg, beteg állat.
19/19 A kérdező kommentje:
Sajnálom. :(
2021. febr. 3. 20:36
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!