Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha valaki alkalmanként szed...

Ha valaki alkalmanként szed frontint, lehet függő?

Figyelt kérdés
Nem pszichésen, ugyanis pszichésen bármire ráfügghet az ember ugyebár. Fizikai függőségre lennék kíváncsi, hogy mi az ami a veszélyzónán kívülre esik.

2021. febr. 2. 18:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. febr. 2. 18:30
 2/19 A kérdező kommentje:
Egy héten háromszor? Egy nap egyszer? Mi fér bele. Ha nincs olyan szituáció, nem szednék, (pl itthon) csak ha mennem kell olyan helyre.
2021. febr. 2. 18:34
 3/19 anonim ***** válasza:
Heti három alkalomnál már előjöhet a lelki függőség, ami fizikaiba is torkollhat. A heti egyet, legfeljebb kettőt okésnak tartom. Bár dózistól függ.
2021. febr. 2. 18:36
 4/19 anonim ***** válasza:
Én úgy szedtem, hogy hétköznap napi egy, hétvégén semmi. 0,5 mg. Ettől nem lettem függő. Jelenleg nincs rá szükségem, szóval most egy ideje nem szedem, csak nagyon ritkán. De nem tudom, hogy ki mitől lesz az... Lehet neked más a szervezeted. Nem tudom, ez csak az én tapasztalatom.
2021. febr. 2. 18:58
 5/19 anonim ***** válasza:
Ezekre rá lehet szokni!
2021. febr. 2. 18:59
 6/19 anonim ***** válasza:
Lehet, csak tovább fog tartani mire kialakul. Minél sűrűbben szedi vki, és/vagy minél nagyobb adagban, annál hamarabb lesz függő. Az idő sok mindentől függ, elsősorban genetika. Valakinek elég 3 hónap, másnak 3 év kell a rászokáshoz.
2021. febr. 2. 19:11
 7/19 anonim válasza:

A magam példájából kiindulva:

Függőség nem alakult ki,viszont tolerancia már igen.és hiába nem volt meg a fizikai függés,pszichésen meg kellett magam fékezni,hogy ne akarjam emelni az adagot,hogy érezzek magamban valamit tőle.Nem jó szerek ezek :/

2021. febr. 2. 19:47
 8/19 A kérdező kommentje:
Persze, itt a pszichés függőségek az aljasok. Hiába mondják a fűre is, hogy az nem okoz függőséget. Meg a nagy lóf*szt, azt. Annál nagyobb sóvárgást érez iránta az ember, ha rendszeresen használja. Hiába fizikailag nem remegsz tőle, viszont miatta simán.
2021. febr. 3. 01:05
 9/19 anonim ***** válasza:
Személyiség kérdése. Nálam olyan elvonási tünet volt a fűtől, mint a kávénál. Félévente tartok szüneteket.
2021. febr. 3. 01:19
 10/19 anonim ***** válasza:
Mennyiség függő is. Heti 3x mondjuk 20 mg már okoz fizikailag is durva dolgokat.
2021. febr. 3. 08:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!