Beadatod a H1N1 védőoltás?
Miért mindenki csak azt írja hogy kutatási eredményeket szeretne látni arra vonatkozólag hogy árt a babának ha beadja az oltást. Igazából én mindkét eredményt is szeretném látni, nekem azt is mutassák meg hogy nem árt!!!
Szerintem egyiket sem tudják, mert nem vot idő tesztelésre..ezt egy vegyész smerősöm mondt aki ért hozzá.
Őrületes ez az összevisszaság nem csoda, hogy nem tudjuk eldöntei hogy mi a helyes.
Kedves Előző, 11:55-ös vagyok.
Látom itt nem lehet normálisan beszélni mert mindenki az igazát hajtja és mindenki támadóan lép fel! Többek között Te is. Biztosan nagyon okos vagy és látom, ezt szeretnéd itt hangoztatni. További sok sirekt. Én azért írtam ide mert szeretném mindeni véleményét hallani, senkire nem támadok és nem arra vagyok kiváncsi hogy valaki bírál és okoskodik, mert be akarom magamnak adatni az oltóanyagot vagy éppen nem. Továbbra is azt gondolom, hogy mindenki vállaljon magárért felelősséget. Szép napot!
Én nem adatom be, pont azért amiért ez a huzavona megy. Viszont iszonyatosan figyelek a folyamatos sterilizálásra. Sok gyümölcsöt, zöldséget eszem és oscillococcinumot.
Ma azonban eszembe jutott, hog ytalán mégis be kéne oltatnom magam...egyelőre nem tudom. Tegnap lázas voltam és kicsit megijedtem. Estére felugrott a lázam és azt hittem, hogy na elkaptam. Szerencsére mára semmi.
Én is babát szeretnék...nem tudom...
Nekem is ezt javasolták, gyümölcs, zöldség C vitamin. Az orvos azt mondta hogy a só hatásos a vírus ellen. Minden nap egy pohár vízben elkeverni egy kanál sót és a szád kiöblíteni. Nem tudom jó-e de ki lehet próbálni.Egyébként egy volt kölléganőről hallottam, hogy valószínűleg elkapta bár a háziorvos azt mondta, hogy nem biztos hogy az,mert a vérből kell megállapítani, így sima vizit útján nem tudja. Neki felment 38 fölé a láza és egyidőben volt hányingere, izomfájdalma, egyszóval minden baja.
A huzavonához hozzászólva meg csak a régi jó közmondást tudnám idézni "nem zörög a haraszt ha nem fúj a szél".
Mindenkinek vírusmentes időszakot kívánok.
Csak azt nem értem, hogy aki nem oltat, az kitalál helyette mindenféle marhaságot, mert a betegségtől ugye fél...
Fémport iszik, sóval öblöget, vitaminok őrült mennyiségben....
Ezeknek tudjátok a mellékhatásait?Én fémport biztos nem innék, és a túlzott vitaminbevitel is árthat.
Arról nem is beszélve, hogy többe kerül, mint az oltás...
Nem értem a logikájukat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!