Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Beadatod a H1N1 védőoltás?

Beadatod a H1N1 védőoltás?

Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 17:57
 181/221 anonim ***** válasza:
75%
Én nem tudom,hogy ki a hülye csak azt tudom,hogy az oltás a terhes kismamáknak igenis javasolt!A veszélyeztetett csoportba tartoznak!Hogy ki felelőtlen ennek tudatában döntse el mindenki maga!!
2009. nov. 25. 07:30
 182/221 anonim ***** válasza:
75%
7:21 - hagyd a fenébe, jött kötekedni egy kicsit, osztani az észt, hogy húúú de felelőtlen, aki oltatja magát. Van egy olyan tippem, hogy nem volt még terhes anyuka influenzajárvány idején. Az pedig, hogy ellenjavalt lett volna valaha is, nem igaz, csak az influaenzaellenzők kezdték el szajkózni, mert konkrétan ezt az oltást nem tesztelték terhes anyákon, de az ugyan ilyen összetételű szezonálist évtizedek óta használják terhes anyákon és SOHA egynek se lett semmi baja tőle.
2009. nov. 25. 09:51
 183/221 anonim ***** válasza:
63%

Miért mindenki csak azt írja hogy kutatási eredményeket szeretne látni arra vonatkozólag hogy árt a babának ha beadja az oltást. Igazából én mindkét eredményt is szeretném látni, nekem azt is mutassák meg hogy nem árt!!!

Szerintem egyiket sem tudják, mert nem vot idő tesztelésre..ezt egy vegyész smerősöm mondt aki ért hozzá.

Őrületes ez az összevisszaság nem csoda, hogy nem tudjuk eldöntei hogy mi a helyes.

2009. nov. 25. 11:55
 184/221 anonim ***** válasza:
67%
11:55 - én is vegyészmérnök vagyok (gyógyszermérnöki szakirány) és továbbra is hangsúlyoznám, hogy ez az oltás pontosan ugyan az, mint az, amit 15 éve ugyan ebben a gyárban készítenek, az egyetlen különbség annyi, hogy más elölt vírus van benne de ezt minden évben lecserélik az épp aktuális vírusoknak megfelelően. Amúgy egy vegyésznek erről egyáltalán nem kell tudnia, hisz a vegyészmérnökin oktatnak textilmérnököket, műanyagmérnököket, folyamatmérnököket, azoknak nem sok köze van egy gyógyszeripari termékhez, hacsak nem Zauer mester úr tanította nekik a szerves labort, mert ő általános szerves laboron is tanít néhány gyógyszer előállítást.
2009. nov. 25. 14:04
 185/221 anonim ***** válasza:
25%
11.55!Honnan tudod,hogy én arra nem vagyok kíváncsi!És ha már láttam mellette szóló kutatási eredményeket és megnézném van e ellene?Nem mellesleg arra vonatkozó biztos eredmények vannak mit okoz a magas láz.Az bizonyított,hogy a láz okoz fejlődési rendellenességet!Az oltás ellenzők pedig erről hallgatnak,hogy a megbetegedés mit okozhat,attól nem félnek?Felelőtlenek?
2009. nov. 25. 14:55
 186/221 anonim ***** válasza:
34%

Kedves Előző, 11:55-ös vagyok.

Látom itt nem lehet normálisan beszélni mert mindenki az igazát hajtja és mindenki támadóan lép fel! Többek között Te is. Biztosan nagyon okos vagy és látom, ezt szeretnéd itt hangoztatni. További sok sirekt. Én azért írtam ide mert szeretném mindeni véleményét hallani, senkire nem támadok és nem arra vagyok kiváncsi hogy valaki bírál és okoskodik, mert be akarom magamnak adatni az oltóanyagot vagy éppen nem. Továbbra is azt gondolom, hogy mindenki vállaljon magárért felelősséget. Szép napot!

2009. nov. 25. 15:38
 187/221 anonim ***** válasza:
88%

Én nem adatom be, pont azért amiért ez a huzavona megy. Viszont iszonyatosan figyelek a folyamatos sterilizálásra. Sok gyümölcsöt, zöldséget eszem és oscillococcinumot.

Ma azonban eszembe jutott, hog ytalán mégis be kéne oltatnom magam...egyelőre nem tudom. Tegnap lázas voltam és kicsit megijedtem. Estére felugrott a lázam és azt hittem, hogy na elkaptam. Szerencsére mára semmi.

Én is babát szeretnék...nem tudom...

2009. nov. 25. 15:50
 188/221 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ezt javasolták, gyümölcs, zöldség C vitamin. Az orvos azt mondta hogy a só hatásos a vírus ellen. Minden nap egy pohár vízben elkeverni egy kanál sót és a szád kiöblíteni. Nem tudom jó-e de ki lehet próbálni.Egyébként egy volt kölléganőről hallottam, hogy valószínűleg elkapta bár a háziorvos azt mondta, hogy nem biztos hogy az,mert a vérből kell megállapítani, így sima vizit útján nem tudja. Neki felment 38 fölé a láza és egyidőben volt hányingere, izomfájdalma, egyszóval minden baja.

A huzavonához hozzászólva meg csak a régi jó közmondást tudnám idézni "nem zörög a haraszt ha nem fúj a szél".

Mindenkinek vírusmentes időszakot kívánok.

2009. nov. 25. 16:02
 189/221 anonim ***** válasza:
25%
Kedves 15.38!Az okoskodó vagyok!Mi a baj?Ki bántott?Én okoskodok?leírtam valamit és válaszoltam a kérdésedre!Miért sért ez téged ennyire!Hogy ki volt bántó?Én semmilyen jelzővel nem illettelek téged!Most sem teszem!
2009. nov. 25. 16:45
 190/221 anonim ***** válasza:
76%

Csak azt nem értem, hogy aki nem oltat, az kitalál helyette mindenféle marhaságot, mert a betegségtől ugye fél...

Fémport iszik, sóval öblöget, vitaminok őrült mennyiségben....

Ezeknek tudjátok a mellékhatásait?Én fémport biztos nem innék, és a túlzott vitaminbevitel is árthat.

Arról nem is beszélve, hogy többe kerül, mint az oltás...

Nem értem a logikájukat!

2009. nov. 25. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!