Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Beadatod a H1N1 védőoltás?

Beadatod a H1N1 védőoltás?

Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 17:57
 171/221 anonim ***** válasza:
83%
Igen!!!
2009. nov. 20. 11:34
 172/221 anonim ***** válasza:
84%
2009. nov. 21. 17:33
 173/221 anonim ***** válasza:
84%
Már járvány van én tuti kihagyom.Ha elkapom mielőtt kialakul a vakcina hatása,meg még ugye bennem is van vírus....ajjjajjj lenne nem gyengén.
2009. nov. 21. 17:56
 174/221 anonim válasza:
70%
Már bocsánat...de miért birka az aki beadatja???? Nem inkább az a birka, aki elhiszi a sok szart amit a neten olvas, hogy ilyen bajod meg olyan bajod lesz az oltástól???Na ez is tükrözi a magyar ember gondolkodását!!Még azt nézik hülyének, aki megtesz mindent az egészsége érdekében?Hát miért hisztek el mindent szart, amit a neten írnak??Te jó ég, ez szánalmas!! Minden évben készítenek az aktuális influenza ellen védőoltást, és érdekes, eddig még egyik évben sem "kampányoltatok" ellene!!Most, hogy egy tényleg veszélyesebb vírus van, most aztán mindenki lebeszéli a másikat!! És kik beszélik le??Akik a neten összeolvasnak mindent, nem pedig saját tapasztalat vagy tudás alapján!!Úgyhogy kérem mellőzni a BIRKA jelzőt azokra, akik beoltatják magukat! ez magyarország kérem szépen! sok pesszimista, ökör ember, aki mindent elhisz, amit írnak!Úgy kell nektek!Aki meg beoltatják magukat, nagyon jól teszik.
2009. nov. 23. 15:43
 175/221 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó válaszolónak mondom, hogy soha nem kampányoltak ellene ez igaz de ennyire érte sem!!!

Ami megy napi szinten a híradóban az a szánalmas. Már úgy nézem a híradót, hogy na most mit mondanak a H1N1-ről.

Szerintem is mindenki döntse el egyedül mit csnál. Én még nem kaptam influenza elleni oltást soha, hagyományost sem és nem is voltam beteg. Viszont most terhes vagyok és ilyen bizonytalanság után amit a médiában nyomtak az utolsó hónapokban, nem nagyon merem beadatni és mint már tudjuk az sem megoldás ha a családtagok beadatják, mert attól hogy nem betegszenek meg még fertőznek. (ezt is a híradóban mondták) Tehát maradnak a vitaminok. Bár félek a írustól de a nődokim is azt mondta hogy számomra kockázatos mert nem ismertek a hatásai s rövd idő alatt fejlesztették ki.És én elhiszem neki.

2009. nov. 23. 16:14
 176/221 anonim ***** válasza:
77%
Ja és még annyi, hogy inkább az tükrözi a magyar ember godolkodását ahogyan te is írsz, a te döntésed is helyes mert te így látod jónak, de azért kikérem magam és a többiek nevébe is, hogy ökör lennék mert neked nem tetszik hogy ez vszont az én véleményem.
2009. nov. 23. 16:17
 177/221 anonim ***** válasza:
75%
Én minden évben beadattam és soha nem voltam beteg.Ez ugyanaz az oltás ami a szezonális csak más vírus törzset tartalmaz,ami mellesleg nem élő vírus!Én hallottam kampányt ellene és hallottam az ez előtti évekből is ellen kampányt.A tavaly előtti állítólag lebénít!Még járok!Lehet,hogy te nem hallottál semmit mert nem foglalkoztál vele.Tudnék mesélni milyen sztorik mentek a szezonális oltásról!Én még élek és van már gyerekem aki szintén a hasamban volt amikor oltattam!Egészségesek vagyunk mindketten!
2009. nov. 23. 22:38
 178/221 anonim ***** válasza:
82%
Előző, lehet hogy én vagyok hülye, de a h1n1 oltás előtt úgy tudom, terhes anyáknak ellenjavanlott volt az oltás erősen, épp ezért vacilálnak most a kismamák nagyon. Hát nagyon felelős anyuci lehetsz, ha te már régebben is összevissa böketted magadat a babával a hasadban, az ellenjavanlat ellenére is. Mindenesetre azért örülök, hogy a babádnak nincs baja, de nem véletlenül volt ellenjavalloott az oltás terhes anyák számára, elég furcsa, hogy msot hirtelen puff ezzel oltassák csak magukat a terhesek is.
2009. nov. 24. 20:32
 179/221 anonim ***** válasza:
87%

Jelezném, hogy 3 hete kaptam az oltást és ma voltam teljes vérképen. Fél évvel ezelőtt voltam utoljára, volt 1-2 elég erős eltérés és azokat mentem leellenőriztetni.

Nemhogy mikrocsipet nem találtak de még nagyon sokat is javult a vérképem a fél évvel ezelőttihez (persze félre ne értsétek, véletlenül se hiszem, hogy ez az oltással összefüggene... :) )!! :D

2009. nov. 24. 21:06
 180/221 anonim ***** válasza:
76%
Kedves 20.32!Nem vagy hülye és én nem vagyok felelőtlen!39 éves vagyok és nem szeretnék úgy járni mint a szegedi kismama!Nem összevissza adattam az oltásokat és kérlek te engem ne minősíts összevissza!Orvosok javaslatára oltattam és oltatok.Sajnos én minden betegségnél(vírusos)komoly lázgörcsöt kapok és minden esetben kórházba kellett vinni.Nekem az egyedüli megoldás az oltás!Mint tudjuk a magas láz árt a magzatnak!Majd ha megmutatod a kutatásaid eredményét ami igazolja ,hogy ártok a babának és magamnak akkor felelőtlennek nevezhetsz!Talán akkor,bár jogod hozzá akkor sem lesz!!!
2009. nov. 25. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!