Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Beadatod a H1N1 védőoltás?

Beadatod a H1N1 védőoltás?

Figyelt kérdés
2009. szept. 29. 17:57
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/221 anonim válasza:
84%

Nem és a gyermekeimet sem fogom beoltatni.

"Meggyőzött" a Falus "szakmai tudásával kiemelkedő" Ferenc. Elnézést a cinikus megjegyzésért.

2009. nov. 14. 23:32
 132/221 anonim válasza:
73%

Ja és ezt találtam, itt lehet szavazni is:

[link]

2009. nov. 14. 23:33
 133/221 anonim ***** válasza:
47%
Igen.Már beadattam és a családom szintén.Az oltás mellett vagyok.
2009. nov. 15. 11:29
 134/221 anonim ***** válasza:
34%

úgy érzem, hogy ennek a kérdésnek soha sem lesz meg a végleges válasza...

egyébkén én/mi már 3-4 hete megkaptuk az oltást, és azóta sincs senkinek, semmi baja

2009. nov. 15. 23:50
 135/221 anonim válasza:
49%
Ha valaki péntek reggel beadatja és szombat este iszik alkohol az káros lehet? Sehol nem lehet erről olvasni. Am én beadattam, és hogy attól e vagy mástól nem tudom, de beteg vagyok. F :S majd kiderül
2009. nov. 16. 11:09
 136/221 anonim ***** válasza:
84%
olyat is hallottam,h akinek valami egyéb betegsége van,annál komoly mellékhatása lehet az oltásnak,meg olyat is hallottam,h az egészséges szervezetet támadja a vírus....akkor most MI az IGAZSÁG???
2009. nov. 16. 12:53
 137/221 anonim ***** válasza:
65%

12:53

Az oltást azok nem kaphatják akik valamely összetevőjére túlérzékenyek. Erre reális esély a tojásnál van, mert az oltásban levő vírust tojásban tenyésztették, ezért nyomokban az oltásban is fellelhető. Súlyos tojásallergiánál nem oltanak. Emellett lázas betegeket se oltanak be csak ha meggyógyultak.

A vírus pedig abban tér el a hagyományos influenzától, hogy ez az egészséges, fiatal emberekre is fokozottan veszélyes, ellentétben a szezonális törzsekkel. A szezonális influenza áldozatainak szinte 100%a rendelkezik krónikus betegséggel, döntő többségük amúgy is halálán lévő beteg, az újinfluenza esetében viszont a halálos áldozatok 30%a amúgy egészséges fiatal.

2009. nov. 16. 13:18
 138/221 anonim válasza:
70%

Az orvost hamarabb beoltom, csak egyszer kérdezze meg tőlem...

:D

persze, hogy NEM!!!

Nem kell minden hülyeséget elhinni, amit ír vagy mutat a sajtó.

Ez is csak a pénzről és a hatalomról szól...

2009. nov. 16. 19:48
 139/221 anonim ***** válasza:
76%

"Nem kell minden hülyeséget elhinni, amit ír vagy mutat a sajtó. "

Aha, igen kedves hozzászóló. Meg nem kell minden hülyeséget elhinni ami az interneten kering mikrochipekről meg adalékolt mérgező anyagokról.

Hogy egy korábbi hozzászólót idézzek:

1. Ha a pénzről szól és azt akarják, hogy minél több vakcinát eladjanak, akkor vagy direkt elindítanak egy veszélyes vírust, akkor viszont kénytelen vagy beadatni te is,

2.Ha valójában nem veszélyes a vírus, csak felfújják, akkor miért adnának hozzá veszélyes anyagokat? Hogy a későbbi betegségek révén elkezdjenek vizsgálódni és lebukjanak? Egyszerűbb csak valami semleges löttyöt árulni.

3.Ha mikrochipet akarnak vele beadni mindenkinek, akkor kötelezővé tették volna. Egyébként hírszerzésnek meg tökéletes a népszerű négy betűs kapcsolattartó weboldal.

És mégha a pénzről is szól, nem vág földhöz senkit 2000+1000Ft.

Egyébként hogy mégvalakit idézzek:

Mutasson már valaki egy olyan hivatalos kísérleti eredményt, ami egyértelműen kimutatja, hogy az oltásnak van káros hatása, és nemzetközileg elismert szervezet, vagy labor végezte. Na, lehet küldeni róla a linket. Nem sokat fogsz találni.

2009. nov. 16. 20:16
 140/221 anonim ***** válasza:
35%
Mikrochip és FBI?Aztán miért figyelnének 1 háziasszonyt?Üzlet?Ha beteg leszek mert nem oltattam nagyon sok pénzt fogok költeni gyógyszerre(láz-köhögés csillapító,fájdalom csillapító.Előtte vitamin stb)Melyik a nagyobb üzlet?Az oltás sokaknak ingyenes de akinek nem annak is 2000 körül vannem olyan nagy összeg.A többszörösét kifizeted gyógyszerre és megelőzésre.Az nem jut senkinek eszébe,hogy a nem oldalon is üzleti érdekek állhatnak?Aztán jön a DNS megváltoztató teória?És az minek?Mi abból a kormány az FBI a CIA vagy mit tudom én még kinek az érdeke?És az a kormány érdeke,hogy több 1000,100000 beteg gyerek szülessen?Az államnak utánuk nem kis kevés pénzt kell fizetni.Na megyek mert bennem már itt a chip és gyanús lehetek ha sokáig netezek.Nézzétek el nekem,ha össze vissza írtam de hát sajnos már nem vagyok a magam ura mert a DNS-em már átváltozott.Mindegy úgyis csak pár évem van!!
2009. nov. 16. 20:33
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!