Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akik még most is hordják a...

Akik még most is hordják a maszkot, ráadásul szabadtéren is, ők pontosan mitől félnek? vagy ennyire hozzászoktak, megszerették?

Figyelt kérdés
2023. márc. 24. 17:55
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
48%

Mert te mondtad megint, csak épp a tények mást mutatnak.

[link]

2023. ápr. 5. 08:45
 32/44 anonim ***** válasza:
67%

#27 Na, akkor tegyük tisztába kicsit a dolgokat. Sehogy sem tud 10x veszélyesebb lenni, mint az influenza. A halálozási rátát úgy számítjuk, hogy haláleset osztva a teljes lakossággal és megszorozva 1000-rel. Lehet, hogy szétesik, bocs.

6,832,776

_____________ x 1000

8,025,737,870

Ez így 0,8 %.

Mivel számtalanszor elmondták, hogy ennek töredéke csak a tényleges covid halálozás és olyan rendszer volt, hogy ha valaki fertőzött volt korábban, de x időn belül meghalt (szó szerint bármiben, akár autóbalesetben is), akkor covid halálozásnak könyvelték el. Ezt szinte minden országban elmondták, ahol így volt számítva, milliószor. Magyarországon is. Saját tapasztalattal is tudok jönni, 2020-ban, idős, agyvérzés következtében kórházba kerülő rokon pozitív teszttel kórházban ápolt covidosként lett nyilvántartva. Az agyvérzés következtében félig lebénult, fekvőbeteg lett, de a vírus csak a fals pozitív teszten látszódott, semmi máson az ég adta világon. Ha meghalt volna az agyvérzés miatt, covid halálozásba kerül és ez nem volt titok már akkor sem. A kórházi átrendezések is rontottak az ellátási folyamaton, 20, később 30%-os ágykapacitással fogadtak covid fertőzötteket a kijelölt kórházakban (kihangsúlyozom, kizárólag a kijelölt kórházak látták el a covid fertőzötteket, míg influenza esetén az összes kórház ellátást biztosít). Hozzá nem értő embereket vontak be a betegellátásba, plusz a WHO protokollt is betett, indokolatlanul is lélegeztetőgépre tették a betegeket, sok esetben bakteriális felülfertőződés, vagy ellátatlanság áldozatai lettek. Az egészségügyi rendszer Magyarországon (IS) régóta katasztrófa, lásd 2014-es jelentés.

[link]

Tehát a 0,8% messze nem a valóság. Ha mindent számításba veszünk, akkor leesik egészen kevesebb mint 0,1%-ra a valós halálozási ráta, mivel ténylegesen a vírus okozta halálozást kell számolni, nem az autóbalesetes, meg a szar egészségügyi rendszer okozta halálokat. Hozzávetőlegesen egyébként az influenza szintén 0,1% halálozásra becsülendő. Tehát veszélyesebb semmiképp sem tud lenni a covid az influenzánál.

Ha a covid 5%-os halálozási rátájú lenne, akkor ~40millió ember halt volna meg benne. Ahhoz mégcsak nem is közelít a 6,8 millió, a valós, reális covid halálozás meg pláne nem.

Amúgy annyira feleslegesek már ezek a körök. A covid csak a bevezető volt, annak a korszaknak vége van, de a világ átalakításának még koránt sincs. A következő évek lefolyását is lehet tudni, mivel nem titkolják. Szóval a helyzet az, hogy akár hajlandó vagy tájékozódni, akár nem, a covidnál jóval durvább dolgok fognak még történni. Ezt meg csak úgy lehetne megakadályozni, ha az emberiség tájékozódna és összetartana, nem széthúzna, ahogy az elit akarja. Rajtad áll, hogy kiállsz-e magadért és az embertársaidért, vagy meghunyászkodsz és azt mantrázod, amit "beléd neveltek", még akkoris, ha egyértelműen baromság.

#23 voltam

2023. ápr. 6. 01:24
 33/44 anonim ***** válasza:
70%

Mond, te normális vagy, hogy elképzeled, csak ennyien haltak meg kovidban? Mintha elhinnéd, hogy a világ minden országában, Fekete-Afrikától Indián át Hondurasig olyan pontos statisztikát vezettek erről, mint mondjuk a dánoknál. 😄

Azt az orbitális marhaságot pedig engedd már el, hogy minden kovid fertőzött elhunytat beleszámítottak a kovid halottak közé. NEM számítottak bele mindenkit, CSAK azokat, akik a koviddal összefüggésben haltak meg. Ugyanis, akik ezeket a haláleseteket jelentették, nem hülye virustagadók, hanem a betegek kezelőorvosai voltak, akiknek, felkészült szakemberek lévén, eszükbe sem jutott egy autóbalesetest kovid halottnak tekinteni, de még egy végstádiumú rákos beteget vagy egy szívinfarktust elszenvedettet sem oda soroltak, ha az alap bajába halt bele. Annál is inkább, mert pontos utasítás volt arra, hogy csak azt kell a kovid halottak közé venni, akik a koviddal összefüggésben haltak meg. És akármire hivatkozva állítod is az ellenkezőjét, attól még nem lesz igazad.

De minek is győzködünk ezredszerre is, amikor totálisan reménytelen eset vagy?!

2023. ápr. 6. 22:57
 34/44 anonim ***** válasza:
70%
Ja, és nem csak a kijelölt kórházakban (az csak az elején meg a végén volt így), hanem a járvány csúcsán gyakorlatilag minden kórházban láttak el kovidos betegeket. Nem is lehetett volna másképp, olyan sokan voltak.
2023. ápr. 6. 23:00
 35/44 anonim ***** válasza:
56%
Te tényleg nem érted, mi folyik itt? Kezdésnek ott a Monopoly dokufilm baszki! Miért félsz tőle?? Komolyan kérdezem! Az Új norma meg méginkább vissza visz, hogy át is érzed, mit élt át az emberiség. Nézd meg, éld át újra a vírusbeli időket, meg kutasd le te is nyugodtan, hogy egy kéz alatt vannak a "covid" oltások. Könnyen megtehető, én is megtettem. Aztán gondolkozz el rajta, hogy számít-e bárkinek is a szaros életed azon kívül, aki egy kis értelmet próbál beléd tenni! Eszem megáll.. a halálozást meg a média is firtatta, ott van előtted, de cseszed megnézni, csak jössz az általad elképzelt, félelmetes vírussal, ami csak a fejedben él.
2023. ápr. 7. 00:02
 36/44 anonim ***** válasza:
67%
Ezt amúgy tényleg nem tudtam megérteni soha. Akinek a legnagyobb a szája, hogy jajjj, mennyire halálos és veszélyes volt ez a vírus, az miért nem képes megnézni egy dokufilmet a covid alatt történt dolgokról?! Egyszer történne csoda, hogy leszáll valaki a magas lóról, végignézi és utána dumálunk, értelmes emberek módjára. De nem, mindig csak ez az alpári, lenéző stílus, meg nyomni a kamudumát, mintha mi sem történt volna körülötted nyíltan.. Nevetséges.. És még te gondolod magad értelmesnek? Aki fél megnézni mi is történt akkor?! Gratulálok haver.
2023. ápr. 7. 00:15
 37/44 anonim ***** válasza:
31%

Te nevezed folyton "félelmetes" vírusnak! Én semmi ilyet nem írtam. Azt mondom, veszélyes, és oda kell figyelni rá. Mára már úgy mutálódott, illetve annyi embernek van már ellene ilyen-olyan fokú védettsége, hogy már csak kb olyan, mint bármely légúti vírus, azt leszámítva, hogy ennek a hosszútávú hatásaira még nem derülhetett fény. Ezért továbbra is óvatosan kell kezelni.

Nem tudom, pontosan mit szeretnél megnézetni velünk, de te abból szeded az információidat, vagyis képet kaptunk már róla, mi lehet benne, ezért tudunk látatlanban is véleményt alkotni.

A magam részéről viszont, nem szorulok dokumentumfilmekre, sem más netes tartalmakra, mivel saját tapasztalatom, mi zajlott a járvány alatt a kórházakban. Vagy azt mondod, ne higgyek a saját szemeimmel látottaknak, saját füleimmel hallottaknak, hanem ezeknek ellentmondó, kétes eredetű, internetről származó információknak? Hülyeség lenne így eljárni.

2023. ápr. 7. 10:35
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy azt mondod, ne higgyek a saját szemeimmel látottaknak, saját füleimmel hallottaknak, hanem ezeknek ellentmondó, kétes eredetű, internetről származó információknak? Hülyeség lenne így eljárni."

Pont ezt vallom én is, ezért is ajánlottam ezt a 2 dokumentumfilmet a covid alatt történt dolgokról. Lásd a saját szemeddel, halld a saját füleddel, mik is történtek akkor. 🙂

[link]

[link]

2023. ápr. 7. 10:41
 39/44 anonim ***** válasza:
0%

Bocs, de te tényleg ilyen gyenge felfogású vagy? Már hogy lennének a saját szemeimmel látottak, amit egy filmben mutatnak nekem? Azok olyasmik, amiket a film készítője látott, vagy még ő sem, hanem csak valaki a filmen azt mondja neki, hogy ő látta. Többedkézből származó, számomra ellenőrizhetetlen információ. Vagy elhiszem, vagy nem.

Saját tapasztalat az, amikor ott vagy, ahol a dolog éppen történik, és magad látod, hallod, tapasztalod! Én erről beszélek, amikor saját tapasztalatot emlegetek. Ezért tudom (nem hiszem, tudom), hogy zöldségeket hordasz össze.

2023. ápr. 7. 12:19
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem tud kamu lenni az, ami globálisan, kamerák százai előtt zajlott az emberiséggel. A Monopoly-ban meg egy konkrét, alapos, prezentáció jellegű dolgot láthatsz, amit akár te vagy én is csinálhattunk volna, mert mindenki meg tudja tenni. Röhögve le lehet ellenőrizni sk mindent. Én éveket töltöttem olyan szintű kutatással, amit láthatsz a srác által. Innentől kezdve pláne nem értem, miért keresed a kifogásokat, miért nem nézed meg a saját szemeddel, hogy mi történt?! Miért üres szavakkal dobálózol? Én csak ebben a 2 dokufilmben már egy csomó megtörtént dolgot és csomó leellenőrizhető bizonyítékot tettem le eléd. Van még bőven hiteles forrásom. Te mit tettél le az asztalra? Én amit állítok, azt bizonyítani is tudom, ott van, nézd meg. Miattad nem tudunk tovább haladni az értelmes beszélgetés felé, nem tűnik fel? Legyen már merszed megnézni, ami amúgyis előtted zajlott..
2023. ápr. 7. 12:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!