Hogyan lehet hozzászokni a munkahelyi stresszhez? Minden nap azt érzem inkább meghalnék, minthogy még egy napot dolgozzak.
Figyelt kérdés
2022. okt. 2. 13:20
1/15 anonim válasza:
Munkahelyváltással!..
Ha ezt érzed, nem jó munkát választottál magadnak!
2/15 anonim válasza:
Nálam sehogy, állandoan munkahelyet váltogattam, de mindenhol uo. szr volt. 40 évesen jottem ra, h en tulajdokeppen dolgozni utalok es nem az eppen aktualis munkahelyet, fonokoket, kollegakat.
4/15 anonim válasza:
Nyilvan mindenkinek van penze sokmillios sajat vallalkozasra.
5/15 anonim válasza:
"Saját vállalkozás."
A saját vállalkozásnál erősebb és szorosabb ketrec nem létezik. ehhez képest alkalmazottnak lenni maga a szabadság...
csak egy példa: 40 fokos lázzal fetrengsz. kinek telefonálsz be, ha a magad főnöke vagy, hogy nem mész dolgozni? ki végzi el a munkád??
Hm? Mert ha négykézláb is de melózni kell mert a vállalkozás nem állhat le.
Kinek szólsz hogy 2 hét szabi, ha a saját főnököd vagy??
6/15 anonim válasza:
#5 ez azért erősen függ attól hogy milyen vállalkozás..
Pl villanyszerelő mondhatja hogy most 1hétig nem dolgozik.
Azt a pár embert meg felhívja akikhez odaígérte magát.
7/15 anonim válasza:
Szerintem sehogy. Addig keresni kell. Én is 43 évesen (tavaly) találtam meg azt a helyet ahova nem gyomorgörccsel megyek mindennap.
8/15 A kérdező kommentje:
Ez nagyon elkeserítő… így egy évet ledolgozni is szörnyű, el nem tudom képzelni milyen lehet 20 éven át így élni, de nem szeretném megtudni.
2022. okt. 2. 16:19
9/15 anonim válasza:
#5 látom, hogy el se tudod képzelni, hogy létezik olyan vállalkozás, ahol nem az idődet adod el, hanem a tudásodat. Ahol nem kell a napi 24 órájába jelen lenned..
10/15 anonim válasza:
Nem te vagy az a srác aki home office ban dolgozik mint ügyfélszolgálatos? Aki már hónapok óta ír ide, hogy inkább meghalna mint, hogy dolgozzon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!