Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan lehet hozzászokni a...

Hogyan lehet hozzászokni a munkahelyi stresszhez? Minden nap azt érzem inkább meghalnék, minthogy még egy napot dolgozzak.

Figyelt kérdés

2022. okt. 2. 13:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Bírom, valahányszor kikerül egy kérdés, ami arról szól, hogy a kérdező utálja a munkahelyét, vagy általában véve emberekkel együtt dolgozni, mindig jön valaki ezzel, hogy saját vállalkozást kell csinálni. Mintha az egy bárki számára egyik hónapról a másikra megvalósítható pofonegyszerű dolog lenne. Ez kábé olyan, mint hogy a szegénységre az a megoldás, hogy meg kell gazdagodni. De ez sajnos nem úgy működik, hogy kíván egyet az ember és lepottyan az égből. Nem ártana a realitás talaján maradni. Egyedül végzendő munkát találni is piszok nehéz, nemhogy működő vállalkozást beindítani.
2022. okt. 2. 18:10
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak munkahely váltással. Nálunk is 1 hulla.dék üzemvezető van akitől az ember sikítva menekül, minden jó volna, ha ő nem volna. Én is nagyon azon vagyok váltok munkát még ha kevesebbet is kapok, de cserébe normális közeg vesz körül, akkor megéri. A sok idegességtől cukorbeteggé lehet válni meg gyomorfekélyt lehet kapni vagy agyvérzést, kell a faxnak!
2022. okt. 2. 18:38
 13/15 A kérdező kommentje:
nem ügyfélszolgálatos vagyok, bár ezek után már lehet az se leszek:D pedig gondolkoztam rajta
2022. okt. 2. 19:03
 14/15 A kérdező kommentje:

vállalkozást indítani nem lenne sok értelme mert sorba zár be minden,

vállalkozni talán lenne, viszont attól tartok vállalkozni is lenne legalább ekkora stressz :/

2022. okt. 2. 19:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Ez azért mennyire szomorú már. Hogy benned fel sem merül, hogy megszűntesd valahogyan, hanem azt kérdezed hogy tudnád megszokni.

Tehát elfogadod, hogy van és lesz, és már csak magadat kell hozzáidomítanod. Érzed, hogy a dologban valami ami nem stimmel, de magadban keresed a hibát.

2022. okt. 3. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!