Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akik még most is hordják a...

Akik még most is hordják a maszkot, ráadásul szabadtéren is, ők pontosan mitől félnek? vagy ennyire hozzászoktak, megszerették?

Figyelt kérdés
2023. márc. 24. 17:55
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
77%
Ha a médián át a parlamentekig mindehol nyíltan beszélnek arról, ami a dokufilmben benne van, akkor nehogymár én legyek a hülye, hogy felfogom, miről van szó. 🙂 Minek ez a gagyi hárítás, hogy még valaki elhinné, hogy igazam van? 😄 Konkrétan az a hülye, aki ennyi év elteltével sem fog fel semmit a körülötte zajló dolgokból. Hazudik a tv, a rádió, a magyar parlament, az EU parlament, sőt, maga az elit is? Mindenki hülye, csak te vagy helikopter? Nem kéne ezen elgondolkozni? A dokufilm csak abban segít, hogy eléd teszi azt, ami úgyis előtted van. Mint írtam, komolyabb kutatási anyag, mint egy tudományos oldal. Mire mentek amúgy azzal, hogy rám mutogattok ujjal, hogy "ez hülye, rá kell hagyni"? Akiben van egy csepp értelem, már rég tisztában van azzal, amivel ti még mindig nem. Attól, hogy homokba dugjátok a fejeteket, még nem lesz képzeletbeli dolog az, amiről mindenki nyíltan beszél.
2023. ápr. 4. 10:12
 22/44 anonim ***** válasza:
16%

A politikusok értenek hozzá jobban, vagy a tudósok?

A médiát hagyjuk, azt gondolom, csak viccből írtad.

2023. ápr. 4. 12:18
 23/44 anonim ***** válasza:
56%

Én nem viccelődök komoly dolgokon. Adások tucatjai beszélnek már az elit tervéről (aminek a covid a része volt), a tv-ben, rádióban egyaránt. Tudok linket dobni.

A Monopoly-ban meg ott van egy igen neves emberke, Marc Van Ranst (belga közegészségügyi orvos, Katholieke Universiteit Leuven és a Rega Orvosi Kutatóintézet virológiai professzora, influenza járvány felkészülési tervező, covid közegészségügyi kockázatelemző és a Koronavírus Tudományos bizottság tagja) Chatham House-i előadása. Épp azt mutatja be és azon röhög a nézőközönséggel együtt, hogy mégcsak nagyszámú halálozás sem kell ahhoz, hogy indokolatlan pánikot tudjanak kelteni az emberiségben egy vírussal. Konkrétan bemutatja ő hogyan vágta át az embereket a H1N1-el anno, milyen trükköket használt ahhoz, hogy az emberek beoltassák magukat. Az előadás 2019 januárjában volt, hogy felkészítse a sajtót, a covid miatti mesterséges pánikoltatás felvezetésére.

Én megértem, ha valaki fél felfogni, hogy mi a szitu, meg kézzel lábbal ellenkezik, mert nehéz ezt az egészet elfogadni és itt nem csak a covidról van szó. De most még talán meg lehetne előzni a dolgokat, együttes erővel. Ehhez viszont az kellene, hogy ne dugd homokba a fejed. Nem fog semmissé válni valami, csak azért, mert te nem akarsz róla tudomást szerezni.

2023. ápr. 4. 15:42
 24/44 anonim ***** válasza:
16%
Ott borul az egész, hogy mi volt két éve: jajj vége a emgszokott világnak innentől senki sehova, csak ha oltási igazolása van, ennyi nincs mit tenni, azóta meg tessék, minden visszatért a emgfelelő kerékvágásba.
2023. ápr. 4. 18:20
 25/44 anonim ***** válasza:
65%

De attól még a vírus itt van, csak közben kiderült, hogy nem NAGYON veszélyes, csak mérsékelten, és most már van a halálos kimenetel ellen kezelés és gyógyszer.

Amúgy jó érzés hülyének lenni?

2023. ápr. 4. 18:24
 26/44 anonim ***** válasza:
57%
Kiderült, hogy annyira mérsékelten, hogy valójában kb egy egyszerű influenza szintjén van a dolog, de ugye arra tökéletes volt hogy hisztériát keltsenek vele.
2023. ápr. 4. 18:33
 27/44 anonim ***** válasza:
16%

Mint már leírtam, 10-szer veszélyesebb az influenzánál, az elején ugye elég sokan haltak meg. Influenzánál ez nem jellemző.

A hisztériát meg csak hagyjuk. Lehetett volna egy új pestis, és akkor most te se lennél itt.

2023. ápr. 4. 18:48
 28/44 anonim ***** válasza:
57%
Mert te leírtad, hogy 10-szer veszélyesebb akkor úgy is van.... abba a vicces ténybe meg ne is menjünk bele, hogy pl elhunytak esetén aki covidos volt de mondjuk azért hunyt el mert a fejére esett egy tégla azt is a covid áldozatok közé számolták, de ugye így drámaibb számokat elhetett lehozni.
2023. ápr. 4. 18:52
 29/44 anonim ***** válasza:
24%

Egyáltalán nem számolták a kovid áldozatok közé, ezt is csak az olyanok terjesztik és hiszik el, mint te vagy, de én figyelmeztettem a vitapartnered, hogy hagyja, nem hallgatott rám, és tessék, most megint teret kaptak a hülyeségeid.

Szakmai hozzáértésed semmi, laikusként pedig teljesen rosszul értelmezel mindent.

2023. ápr. 5. 06:38
 30/44 anonim ***** válasza:
53%
Azt nem értem, hogy ez az ember tényleg élvezi, hogy hülye, vagy pedig nem élvezi, hanem az agya erre kényszeríti?
2023. ápr. 5. 08:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!