Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Akik még most is hordják a...

Akik még most is hordják a maszkot, ráadásul szabadtéren is, ők pontosan mitől félnek? vagy ennyire hozzászoktak, megszerették?

Figyelt kérdés
2023. márc. 24. 17:55
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
61%

5%? És még én hazudok, igaz? 🙂 Néha már tényleg nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek..

[link]

2023. ápr. 3. 20:46
 12/44 anonim ***** válasza:
65%

Nem igazán értem, mit akarsz írni a halálok számával.

Ennek a vírusnak KEZELÉS NÉLKÜL ennyi a halálozási aránya.

Az influenzának 5 ezrelék.

2023. ápr. 3. 23:01
 13/44 anonim ***** válasza:
85%
Ennek a vírusnak mindigis a náthával egyenlő volt a halálozási rátája. Ha nem lett volna vele tele minden, meg nem döntötték volna össze az egészségügyi rendszert, észre sem veszed, hogy létezik egy ilyen vírus. Mindig is elenyésző volt a súlyos megbetegedés, amit a linkelt oldalon látni is lehetett végig, oltások előtt és után is. Én végig figyeltem, nem hasraütésszerű halálozási rátával jöttem, mint te. Lekövethető az oltás előtti és utáni haláleseti változás is, oltások után nőtt a halálozás. Akkor miről beszélünk? 🙂 Mondjuk akit sikerült beszaratni ezzel a gyenge kis vírussal, meg be is oltatta magát minimum 3x, az úgyis tagadja még a statisztikát is és felnagyítja a vírus veszélyességét. Mellesleg 2 éven belül jön a következő mesterséges pandémia, mesterséges vírust meg nem lehet maszkozással kivédeni, ahhoz több esze kéne, hogy legyen az emberiségnek, de már a covidnál is sokan elbuktak az IQ teszten. Nekem édesmindegy ki mit gondol, de tudod, néha nem árt elgondolkozni azon, hogy tán te tévedsz, te lettél baromira átvágva. Az olyan embereket ültetném le a székbe és néztém meg velük Monopoly dokumentumfilmet, mint te, hogy legyen valami halvány fogalmad arról, mik is történtek akkor és hogy épül fel a mocskos kis világunk. Bár úgysem fogod megnézni, hiszen nem könnyű beismerni, hogy te beszélsz baromságokat, nem én.
2023. ápr. 3. 23:40
 14/44 anonim ***** válasza:
42%

"oltások után nőtt a halálozás"

Te a fekete macskában is hiszel?

Persze, hogy nőtt a halálozás, hiszen akkor terjedt és mutálódott a vírus!

De most már elegem van a hülye konteóidból, menj át az ezotériára.

"tán te tévedsz"

Tévedhetek.

Csak tudod... a világ vezető tudósai EGYÜTT nem tévedhetnek. Vagy ha igen, akkor bárki másnál kisebbet.

Még mielőtt válaszolnál (hogy mind megtévesztett/lefizetett, stb) - lásd az előző mondatom.

2023. ápr. 4. 00:54
 15/44 anonim ***** válasza:
100%
Konteó?? 🤨 Lol. Te hol voltál az elmúlt 3 évben? 🤣 Tudod mit? Elküldöm neked privátban a dokufilmet, nézd meg, ha van hozzá merszed, aztán utána beszélgessünk. 😉
2023. ápr. 4. 01:07
 16/44 anonim ***** válasza:
42%

Megkérnélek, hogy ne összeszedett "dokumentum" filmekből tájékozódj, hanem tudományos oldalakról.

Már, ha szeretnél tisztán látni.

Ha viszont élvezed a konteókat, azt meg ne ide írd.

2023. ápr. 4. 01:32
 17/44 anonim ***** válasza:
56%
A dokufilm csak eléd teszi azt, ami amúgy is előtted van, előtted történik, évek, évtizedek óta. Szimplán felhívja rá a figyelmed. Elég durva kutatási anyag, amit sk leellenőrizhetsz, kicsit jóval komolyabban, mint ahogy a "tudományos oldalak" eléd tesznek bármit. Ez egyébként csak annak konteó, aki fél megnézni és szembesülni a körülötte zajló dolgokkal.
2023. ápr. 4. 01:41
 18/44 anonim ***** válasza:
31%

Maradjunk annyiban, hogy ami pont ellentétes a tudományos oldalakkal, az konteó.

Nem "csak annak", hanem minden értelmes embernek.

Te értelmes ember vagy?

2023. ápr. 4. 02:06
 19/44 anonim ***** válasza:
70%

18-as, ne erőlködj. Ezt az embert nem fogod meggyőzni soha. Már volt szerencsénk hozzá párszor ezeken az oldalakon. Olyan elvakultan hisz az elképzeléseiben, hogy semmilyen észérv meg nem ingathatja.

Legjobb ráhagyni mindent.

2023. ápr. 4. 06:34
 20/44 anonim ***** válasza:
42%
Ráhagyni azért nem, mert akkor még valaki itt azt hinné, hogy igaza van, és rosszul járna vele.
2023. ápr. 4. 08:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!