Tehát ezzel állunk szemben? A tudósok, védve a tudomány hírnevét és presztízsét, egész egyszerűen úgy döntöttek, hogy tagadják a laboratóriumi eredetét a Covidnak?
Ezek a tudósok akiket úgy bevédünk? Akik állítólag az érdekeinkben cselekednek és legjobbat akarják a népnek? Közönséges hazudozók és nagy valószínűséggel a pénzesekkel fújnak egy követ?
"Már bocs de nem neked válaszoltam azzal hanem egy másik személy korábbi írására."
Tudom, de ettől még ugyanúgy értelmetlen volt amit írtál, én pedig erre hívtam fel a figyelmed.
81
Mit nem értesz?
Egyszerűen:
A kérdése az volt, hogy miért nem az ezotériára írom a konteóim (azt feltételezve, hogy én is konteónak tartom amiket írok)
A válaszom pedig az volt, hogy semmi köze hozzá.
Mostmár kicsit tisztább?
"A kérdése az volt, hogy miért nem az ezotériára írom a konteóim (azt feltételezve, hogy én is konteónak tartom amiket írok)
A válaszom pedig az volt, hogy semmi köze hozzá"
Így van. Én pedig pontosan erre az értelmetlen állításodra írtam a korábbi válaszom.
Tényleg nagyon nem vagy képben...
83
Oké, játszuk ezt.
Bevetted a mai gyógyszereket? Mert úgy néz ki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!