Tehát ezzel állunk szemben? A tudósok, védve a tudomány hírnevét és presztízsét, egész egyszerűen úgy döntöttek, hogy tagadják a laboratóriumi eredetét a Covidnak?
Ezek a tudósok akiket úgy bevédünk? Akik állítólag az érdekeinkben cselekednek és legjobbat akarják a népnek? Közönséges hazudozók és nagy valószínűséggel a pénzesekkel fújnak egy követ?
"Egyetlen egy személy miatt szitkozódik mert amikor ez a buzgómocsing megjelenik akkor minden romba dől"
Kár, hogy ez az egyetlen személy te vagy. Hisz kizárólag rajtad múlik, mennyire szabályzatba ütköző a viselkedésed, senki máson :)
A kérdés áthelyezése azért történt, mert ez nem tudományos kérdés, te pedig nem követed a tudományos módszereket.
Tehát az áthelyezés jogos.
A törlések pedig azért vannak, mert te mindig rendkívül dühös leszel, ha valaki igazi érveket mond, és olyankor káromkodsz.
Válaszolni természetesen nem tudsz semmi értelmeset, csak a vágyaidat sorolod el.
Szerintem fölösleges is folytatni, hiszen úgysem fogod soha bevallani, hogy tévedtél.
72
Mindig felismerlek az írásaid alapján buzgómocsing. Tudod, hogy átlátok rajtad, tudod, hogy tudom miben utazol. Semmi érved nincs, csak a szavak kiforgatása, személyes támadás, manipulatív technikák alkalmazása stb.
A lényeg: Hogy lejárasd magát a témát, hiteltelenítsd magát a kérdezőt. Ez a te célod itt. De írj nyugodtan privátban mi a konkrét problémád, hátha meg tudjuk beszélni.
Egy héten keresztül írtam itt, hogy milyen problémák vannak a gondolkodásoddal, és milyen szempontokat kellene megnézned, ha TÉNYLEG az igazság érdekelne.
Esetleg olvasd vissza, ha szeretnéd jobban megérteni.
Ha viszont nem az igazság érdekel, hanem csak a konteódat szeretnéd népszerűsíteni, akkor miért nem eleve az ezotériára írsz?
74
Azért mert semmi közöd hozzá? Milyen jogon kérsz számon bármit is tőlem?
Illetve ki kérte az "orvosi" tanácsaidat a gondolkodásomat illetően? Ismerem a fajtád, manipulatív pszchipaták, még az ember józan ítélőképességét is kérdőre vonnák, gaslightingot alkalmazva.
Na menj is szemelj ki valaki mást.
Tudjuk mi megy végbe a világba, nem sokáig fogsz még konteósozni itt.
Na jó, elég volt belőled.
Sajnos bezárt az OPNI, elég baj!
76
Hagyd a gaslightingot. :)
"Azért mert semmi közöd hozzá? "
Te írtál ki egy publikus kérdést egy nyilvános fórumra. Azaz te intézted úgy, hogy akárkinek köze lehessen hozzá, aki erre jár.
78
Már bocs de nem neked válaszoltam azzal hanem egy másik személy korábbi írására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!