Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan lehetne hangsúlyozni,...

Hogyan lehetne hangsúlyozni, hogy a C és a D vitamin COVID esetén nem befolyásol semmit?

Figyelt kérdés
Mint ahogy egyik másik fertőzés esetén sem.
2021. nov. 19. 10:42
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:

Én olyat is keveset ismerek, aki tünetek nélkül él, a legtöbbünknek vannak folyamatosan jelen levő tünetei. Legalábbis a környezetemben biztosan.

Sajnos nem a legjobb példát hoztad.

Egy ferde orrsövény okozhat krónikusan rossz orrlégzést, ezáltal mindenféle nyavalyát. Például akár hozzájárulhat krónikus orrmelléküreg-gyulladás kialakulásához, ami lehet tünetmentes is!! (Vagy az ember megszokja a garatcsorgást, a tompa szaglást és rossz orrlégzést, de amúgy tényleg lehet tünetmentes is)

A magas koleszterinszintnek semmi tünete nincs, csak például 45 évesen szívinfarktust kap egy vékony, salátán és halon élő emberke.

A magas cukornak sincs időben tünete.

Ezek a koronánál is rizikófaktorok mellékesen.

Az egyre fejlettebb diagnosztika és magasabb élettartam okozza, hogy gyakoribbnak érezzük a modernkori betegségeket.

2021. nov. 30. 13:57
 42/42 A kérdező kommentje:

Egyébként most pár hónapja szedek tápl. kiegészítőt a szokásos magnézium, B6 vitamin, omega3 stb-n kívül is. Meg az alap egészséges életmódon kívül.

Hát most kijött egy ajakherpesz, amikor kezdett varrasodni, tehát túl volt a hólyagos szakaszon, akkor kijött még egy. Ilyen sohasem volt velem, akkor sem, amikor 2019-ben csak tésztát, műkajákat ettem, nem sportoltam és enyhe túlsúly volt rajtam. Ja és sokkal stresszesebb voltam, mint most. Ja, akkor el se kaptam semmit.

Előtte és azóta, egészségesebb életmód mellett sorban kapom el a felsőlégúti cuccokat.

Ennyit az immunerősítés dumáról.

2021. nov. 30. 16:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!