Különleges ember lennèk, hogy NEM vakcinázással, hanem más módszerekkel értem el, hogy végig a covid alatt (is) egészséges maradtam?
Attól függ, hogy milyen módszerrel érted el.
Nekem sem volt semmi bajom, de nem alkalmaztam semmilyen módszert.
Nem tudom, én voltam covidos teszt alapján, és tünetem is volt fáradtság, de konkrét egész nap fáradt voltam 3 napig és kimerült. Nálam ennyi volt a covid, de a fáradtság még 3-4 hétig visszatért néha-néha, erős fizikai terhelésektől hamarabb kimerültem és gyorsabban vert a szívem.
Most ez a tetű influenza viszont keményen legyűrt, ami nem covid, de lázas voltam, fulladásig köhögtem pár napig és zöldes-sárgás taknyom folyt, arcüreggyulladással spékelve, és 2 éjszaka 38-39 fokos láz. Szóval nem egyforma a két betegség, mert ezután már semmi fáradtságom nincs, ellenben még taknyolok, covidkor ilyen nem volt, de mintha a fizikumomból levettek volna. Mára már azzal sincs baj, de az a vírus másabb, mint ez, enyhébb, ugyanakkor elhúzódóbb.
6-os
Tehát a te logikád(?) alapján ha holnap kiderül hogy... á, úgysem értenéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!