Ha valaki gazdag és egészséges akkor tökéletes az élete és minden gondja csak a fejében létezik és felnagyított semmiség?
Nem vagyok milliomos, de jol elek, egeszseges vagyok es megis vannak problemaim, ami miatt pszichologushoz jarok jelenleg. En is sokat gondolkoztam es vadoltam magam, hogy mi a franc okom van “szenvedni”, viszont gyerekkent eleg sok trauma ert, valoszinuleg a legtobb dolog abbol ered.
Latod kerdezo, a penz nem minden es olyan, hogy tokeletes elet, maximum csak latszolag van, de valojaban nem hiszem, hogy letezik, akarki akarmit mond vagy mutat a kulvilag fele.
Csak néhány lehetséges gond ami nem vezethető vissza: stresszes munka, megcsaló feleség, beteg rokon, beteg gyerek.
Ezek függetlenek egészségügyi és anyagi helyzettől.
3
Hol did te learn angolul?
I szeretem when hungarians hasznalnak random english szavakat in the kozep of magyar sentences.
So menő.
Everyone should beszelni like so.
Én ha gazdag lennék (az egészség csak bónusz), akkor semmi gondom nem lenne, az biztos.
Megbánt valaki? Megyek jakuzzizni vagy medencézni
Összeveszek a barátnőmmel? Hawaii út
Valaki csúnyán néz rám? Vehetek egy új kocsit, és én is csúnyán nézek rá
Engem sem azért sincs egy sem.
Azon gondolkozom mindig hogyan lehetne több pénzem,de nehéz mert nulláról indultam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!