Különleges ember lennèk, hogy NEM vakcinázással, hanem más módszerekkel értem el, hogy végig a covid alatt (is) egészséges maradtam?
Nehogy fordítva legyen mert úgy tűnik XD
Ne legyél rosszindulatú mert félő hogy visszaszáll
Milyen hullám?Az allergia?Kicsit még informálódj
Ha oltatlonakkal volna tele a kórház már rég nyomatná Gulyás barátod a kormányinfón ezerrel hogy ezért kell szaladni a 20.ótásra is dehát nem ez a helyzet
Jön még kutyára dér😊
ADE jelenséggel is érdemes nagyon vigyázni
Akinek van esze az nem megy 3.szérumra sőt....Egyet sem
Egy pillanatig sem hittem, hogy különleges, vagy egyedi eset lennék a tekintetben, hogy a pusztító "koronavírus világjárványt" vakcina nélkül vészeltem át egészségesen, hiszen magam is sok olyan embert ismerek, akikkel ugyanez történt.
A kérdés azért merült fel bennem mégis, mert milliószor elismételve igyekeznek azt belénk sulykolni különböző médiafelületeken keresztül, hogy egyedül vakcinával élhetjük túl a "koronavírus világjárványt", pedig ez egy orbitális hazugság, az én és még nagyon sok ember másfél éves tapasztalata erre a bizonyíték.
Ott kezdődik, hogy sokan nem tudtuk betartani a "járványügyi intézkedéseket", egyszerűen a munkánk jellegéből adódóan. Nekem ambuláns nővérként napi 20-25 beteget kell ellátnom a saját otthonában, így a "Maradjotthon" nálam élből kiesett. A távolságtartással sem lehet mit kezdeni, hiszen testi kontaktussal járó műveleteket végzek más embereken. Mindezek tetejébe nem is vakcináztattam magam, mégis egészséges maradtam, egyetlen tünetet sem produkálta, pedig biztosan találkoztam a vírussal.
Folyt. köv.
"Nekem ambuláns nővérként napi 20-25 beteget kell ellátnom a saját otthonában."
- Gondolom maximálisan ügyeltél a maszkviselésre, kézmosásra, szellőztetésre. Hogy ne fertőződj meg és ne fertőzd meg a betegeket.
- Akiket otthonukban ápolnak, azok szinte senkivel nem érintkeznek. Ha a családtagjaik lelkiismeresen védik őket, akkor ők nem fertőzésforrások.
- Sehol sem írtad, hogy mikor teszteltetted magad. Ha nem, akkor Te is lehettél fertőzött tünetmentesen vagy észrevehetetlen tünetekkel, mint sokan mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!