Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan lehetne hangsúlyozni,...

Hogyan lehetne hangsúlyozni, hogy a C és a D vitamin COVID esetén nem befolyásol semmit?

Figyelt kérdés
Mint ahogy egyik másik fertőzés esetén sem.
2021. nov. 19. 10:42
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:

30

Azt ugye tudod, hogy vékony, rendszeresen sportoló ember is lehet krónikus beteg?

Nekem most nem éri el a 22-t a BMI-m, mégis ugyanúgy refluxos és koleszterines vagyok. Zsíros kaját kb életemben nem ettem, sőt, évek óta csak csirkét.

Az autoimmun betegségekről nem is beszélve. Allergiáról, asztmáról.

Sokan magas vérnyomásosok full jó életmód mellett is.

A gyógyszernek lehet mellékhatása. A kezeletlen krónikus betegségnek mindenképp.

El kellene felejteni ezt az áldozathibáztató mentalitást.

2021. nov. 30. 09:59
 32/42 anonim ***** válasza:
Amikor sportoltam és vékony voltam évente többször voltam beteg, most -pedig idősebb is vagyok- kb 2 évente egyszer.
2021. nov. 30. 10:20
 33/42 A kérdező kommentje:

Ha a fertőzésekre gondolsz, akkor azt én is észrevettem, hogy amikor egészségesen élek, havonta elkapok valamit, amikor nem, akkor sokszor csak évente párszor.

Ettől még az egyik legfontosabbnak látom az egészséges életmódot, csak attól még lehet KRÓNIKUS beteg az ember és elkaphat gyakran fertőzéseket.

Viszont kevésbé lesznek durvák a krónikus betegségek, kevesebb lesz belőlük, jobban fogja érezni magát az ember a bőrében

2021. nov. 30. 10:28
 34/42 anonim ***** válasza:
93%
Téged miért zavar az (havonta újabb és újabb kérdésekkel), hogy vannak emberek, akik étrendkiegészítőket szednek?
2021. nov. 30. 11:58
 35/42 A kérdező kommentje:
Jelenleg azért, mert félrevezető. Az emberek elhiszik, hogy a D vitamin majd megvédi őket, ezért nem oltatnak, nem elővigyázatosak, ezért telítődnek a kórházak.
2021. nov. 30. 12:05
 36/42 anonim ***** válasza:
Ó, nem hiszik azt, azért nem hipochonderkednek, mert 80%-ban enyhe lefolyású vagy tünetmentes.
2021. nov. 30. 13:20
 37/42 A kérdező kommentje:

Egészségeseknél.

A maradék 20% telíti a kórházat.

Plusz mindenkinél 20-30% az esély az autoimmun eredetű szövődményeknek.

2021. nov. 30. 13:22
 38/42 anonim ***** válasza:

Akik nem egészségesek, azok többnyire be vannak oltva (hiszen az időseket könnyű megfélemlíteni, a hipochonder betegeskedők pedig önként szaladtak az oltásért). Szóval akkor az oltottak telítik a kórházakat? Ugyebár erről nincs hivatalos adat, mert nem adják ki (hiába kötelező). Nyilván kellemetlen az eredmény, azért titkolják.

De legyen igazad, a C és D vitamin semmit sem ér a covid szempontjából. Most hogy ezt megtudtam, továbbra sem kérem az oltást, hiszen gond nélkül átment rajtam korábban a vírus. Ugyan akkor szedtem C vitamint, de ha semmit nem ért, akkor anélkül sem lesz semmi bajom.

2021. nov. 30. 13:30
 39/42 A kérdező kommentje:
Miért kell minden krónikus beteget hipochondernek nevezni?
2021. nov. 30. 13:32
 40/42 anonim ***** válasza:
91%

Az egyik ehhez hasonló kérdésnél (csak hogy ne gyanúsítsalak, hogy te írtad) olvastam, hogy egészséges ember igazából nem is létezik, mindenkinek van valami nyavajája, csak mivel nincs kivizsgálva, így nem is tudnak róla. És pont itt van a lényeg. Az a "betegség", ami nem okoz semmilyen problémát és nincs tünete sem, az nem betegség. Lehet, hogy nem egyenes az orrsövényem, de nem fulladok, nincsenek légzési rendellenességeim, így ez számomra nem betegség.

Értem, hogy a genetikai magas koleszterin és egyéb betegségek kezelésre szorulnak, ezzel nincs is semmi gond. De azt nem értem, hogy miért kell mindenkit arról győzködni, hogy gyógyszerek / vakcinák nélkül nem élet az élet? Szinte biztos vagyok benne, hogy ez a túlzott nagy elővigyázatosság okozza az újkor összes ilyen egészségügyi problémáját.

2021. nov. 30. 13:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!