Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan lehetne hangsúlyozni,...

Hogyan lehetne hangsúlyozni, hogy a C és a D vitamin COVID esetén nem befolyásol semmit?

Figyelt kérdés
Mint ahogy egyik másik fertőzés esetén sem.
2021. nov. 19. 10:42
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
90%

Miért akarod hangsúlyozni?

Egyébként meg ártani sem fog.

2021. nov. 19. 10:44
 2/42 A kérdező kommentje:
Káros lehet, ha elutasítanak miatta ténylegesen hatásos kezeléseket, pl Favipiravir vagy nem hordanak maszkotm
2021. nov. 19. 10:46
 3/42 anonim ***** válasza:
76%
Érdekes, én most covidos vagyok, az orvos pedig azt mondta elsőként, hogy nagy adag C és D vitamint mindenképp szednek a favipiravirt mellé + antibiotikumot is felírt.
2021. nov. 19. 10:46
 4/42 anonim ***** válasza:
65%
kérdező ezt pont benézted mert a d vitamin igenis javasolt és sokat segít a elküzdésében [link]
2021. nov. 19. 10:48
 5/42 anonim ***** válasza:
97%
a d vitamin támogatja az immunrednszert. a c vitaminról meg köztudott hogy szükséges az egészséges élethez. Féligazságokat fújsz te is ugyanúgy.
2021. nov. 19. 10:51
 6/42 anonim ***** válasza:
89%
A favi mellé májvédő ajánlott.
2021. nov. 19. 10:52
 7/42 anonim ***** válasza:
63%

Miért szeretnéd hangsúlyozni? Te azt csinálsz a testeddel, amit akarsz, úgy véded, ápolod ahogy te a legjobbnak látod. És feltételezem, hogy szeretnéd, ha a te álláspontod a saját testeddel kapcsolatban mindenki tiszteletben tartaná.

Ugyan így, azoknak a döntését is tiszteletben kell tartani, akik abban hisznek, hogy a C és D vitamin szedése hozzájárul az immunrendszerük erősítéséhez, ami pedig segít védekezni mindennel szemben. (Egyébként én is így gondolom, de ez most lényegtelen)

Teljesen lényegtelen, hogy kinek van igaza a lényeg, hogy mindenki cselekedjen saját józan legjobb belátása szerint, és ne akarjuk egymásra ráerőszakolni a saját véleményünket. Hisz egyébként is nem biztos, hogy ami az én szervezetemnek jó, az a tiédnek is jó, vagy fordítva, és így tovább...

2021. nov. 19. 10:56
 8/42 anonim ***** válasza:
83%
MInt írtam kutatások igazolják a d vitamin hatékonyságát. Innentől miről beszélünk?
2021. nov. 19. 11:01
 9/42 anonim ***** válasza:
65%

Pont a napokban olvastam egy cikket, hogy állítólag egy dél-amerikai vizsgálat szerint a favipiravir sem sokkal jobb a placebónál.

A kórházban is sokszor csak C meg D vitaminokat adnak a szerencsétlen bennfekvőknek, és sajnos tényleg nem oszt nem szoroz.

De jobb ötlete egyelőre senkinek nincs, és hát ez is egy esély. Ártani tényleg nem árt.

2021. nov. 19. 11:44
 10/42 A kérdező kommentje:

7

Egyébként az én testemhez való álláspontomon állok elébe, ha változtatni szeretnének, mármint véleményt nyilvánítani, ötletet adni.

Csak amikor meghazudtolják az egészségi állapotomat, arra ugrok rögtön.

2021. nov. 19. 12:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!