Hogyan lehetne hangsúlyozni, hogy a C és a D vitamin COVID esetén nem befolyásol semmit?
Miért akarod hangsúlyozni?
Egyébként meg ártani sem fog.
Miért szeretnéd hangsúlyozni? Te azt csinálsz a testeddel, amit akarsz, úgy véded, ápolod ahogy te a legjobbnak látod. És feltételezem, hogy szeretnéd, ha a te álláspontod a saját testeddel kapcsolatban mindenki tiszteletben tartaná.
Ugyan így, azoknak a döntését is tiszteletben kell tartani, akik abban hisznek, hogy a C és D vitamin szedése hozzájárul az immunrendszerük erősítéséhez, ami pedig segít védekezni mindennel szemben. (Egyébként én is így gondolom, de ez most lényegtelen)
Teljesen lényegtelen, hogy kinek van igaza a lényeg, hogy mindenki cselekedjen saját józan legjobb belátása szerint, és ne akarjuk egymásra ráerőszakolni a saját véleményünket. Hisz egyébként is nem biztos, hogy ami az én szervezetemnek jó, az a tiédnek is jó, vagy fordítva, és így tovább...
Pont a napokban olvastam egy cikket, hogy állítólag egy dél-amerikai vizsgálat szerint a favipiravir sem sokkal jobb a placebónál.
A kórházban is sokszor csak C meg D vitaminokat adnak a szerencsétlen bennfekvőknek, és sajnos tényleg nem oszt nem szoroz.
De jobb ötlete egyelőre senkinek nincs, és hát ez is egy esély. Ártani tényleg nem árt.
7
Egyébként az én testemhez való álláspontomon állok elébe, ha változtatni szeretnének, mármint véleményt nyilvánítani, ötletet adni.
Csak amikor meghazudtolják az egészségi állapotomat, arra ugrok rögtön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!