Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan lehetne hangsúlyozni,...

Hogyan lehetne hangsúlyozni, hogy a C és a D vitamin COVID esetén nem befolyásol semmit?

Figyelt kérdés
Mint ahogy egyik másik fertőzés esetén sem.
2021. nov. 19. 10:42
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
60%
Ja, az autóimmunus már megint értetlenkedik. Így már értem.
2021. nov. 19. 20:56
 22/42 A kérdező kommentje:
Nem vagyok autoimmunos, de mit ittatok így péntek este?
2021. nov. 19. 20:57
 23/42 A kérdező kommentje:
Érdekes, a legtöbb tanulmány szerint semmit sem érnek.
2021. nov. 20. 09:41
 24/42 anonim ***** válasza:
71%
Na látod, pont ezért kellene a tudomány nevében vitákat lefolytatni, hogy kiderülhessenek az igazságok. De jelenleg a kilóra megvett orvosok véleménye a szent és sérthetetlen.
2021. nov. 20. 09:56
 25/42 anonim ***** válasza:
24%

Ez a doki nagyon szépen elmagyarázza, miért fontos a D-vitamin:

https://www.youtube.com/watch?v=V5g9AVqRsjo

2021. nov. 24. 08:10
 26/42 anonim ***** válasza:
Akinek van esze, az elolvassa a favipiravir mellékhatásait, és az egészet kidobja szépen. Én azt ki sem váltottam, mikor beteg voltam.
2021. nov. 30. 08:57
 27/42 A kérdező kommentje:

Elolvastad a krónikus betegségeidre szedett gyógyszerek mellékhatásait?

Elolvastad a fájdalomcsillapítód mellékhatásait?

Minden gyógyszer mellékhatásai rémisztőek. Mindegyiké.

A Favipiravir az egyetlen antivirális szer, ami szedhető otthon és időben elkezdve hat is a COVID ellen.

2021. nov. 30. 09:21
 28/42 anonim ***** válasza:

Merész kijelentés, hogy nem befolyásol semmit, nyilván nem mindegy, hogy c d vitamin hiányos szervezet dolgozik egy vírus ellen vagy olyan amiben megfelelő mennyiségben jelen vannak ezek.

Ha valaki azt hiszi, hogy ezekkel tudja helyettesíteni az oltást vagy a gyógyszereket, azon nem lehet segíteni.

2021. nov. 30. 09:32
 29/42 A kérdező kommentje:
Jó, de akinek nincs hiánya ezekből, annak mit segítene napi többezer mg (C), NE (D)?
2021. nov. 30. 09:35
 30/42 anonim ***** válasza:
91%

27#, szerintem egy tudatos embernél alap, hogy elolvassa ezeket. Alap, hogy nem vesz be akármit. Alap, hogy gyógyszert csak akkor vesz be, ha alaposan megfontolta és úgybitéli meg, van akkora veszélyben, hogy az esetleges mellékhatások kisebb veszélyt jelentenek, mint ha nem szedné be.

Temetkezési irodában dolgozom. Tudod, mennyien halnak meg gyógyszer túladagolásban? Az orvosuk felír nekik 6-8-10 féle gyógyszert, amit ők szófogadóan beszednek. Ahelyett, hogy pl lefogynának vagy sportolnának vagy rendbe tennék magukat mentálisan. Ez egy iparág. A gyógyszereket el kell adni.

2021. nov. 30. 09:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!