Hogyan lehetne hangsúlyozni, hogy a C és a D vitamin COVID esetén nem befolyásol semmit?
Figyelt kérdés
Mint ahogy egyik másik fertőzés esetén sem.2021. nov. 19. 10:42
11/42 anonim válasza:
Akiknek még van immunrendszerük, azok szeretik megfelelő edzésben tartani és lehetőleg minden szükséges tápanyagot megadni neki a működéséhez. Márpedig a C és a D vitamin is szükséges ehhez.
Te pedig szeded a gyógyszert mindenre is.
12/42 anonim válasza:
Inkább nem minősítem a kérdező elmeállapotát, de az látszik, hogy nála már rendesen beütött az oltás.
13/42 anonim válasza:
Nem a covidot befolyásolja. Ha szedsz c és d vitamint, azzal elősegíted az immunrendszered megfelelő működését. Ha elkapsz bármilyen vírust, könnyebben megbirkózik vele a szervezeted.
14/42 A kérdező kommentje:
Én pont ennek az ellenkezőjét olvastam sok helyen.
Bár a D-vitamin segít az autoimmun betegségek megelőzésében illetve koronánál a citokinvihar esélyét csökkenti.
2021. nov. 19. 16:41
16/42 anonim válasza:
Kéredző, ezekre a tudományos publikációkra mit lépsz? Gondolom, ezek mind butaságok.
17/42 anonim válasza:
Nagyobb betűmérettel és/vagy kivastagítva/aláhúzva.
18/42 A kérdező kommentje:
Mit?
2021. nov. 19. 20:33
19/42 anonim válasza:
Azzal lehetne hangsúlyozni, legalábbis írásban. Nem ez volt a kérdés?
20/42 A kérdező kommentje:
Például a Vakcinainfó csoportban az az orvosok véleménye, hogy a D és a C vitamin bizonyíthatóan nem befolyásolja a COVID kimenetelét.
2021. nov. 19. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!