. Ti sem veszitek már fel a harmadik oltást?
Figyelt kérdés
Én bele estem abba a csapdába, hogy tavasszal felvettem mondván, hogy így már szabadok leszünk úgy, hogy már a fél ország be van oltva. De aztán jött a delta, jönni fog a kappa, epszilon, zéta variáns is és velük együtt a 4. 5. 6. szuri. Nekem már elegem van ebből, azt is megbántam, hogy az első kettőt felvettem.2021. nov. 10. 17:50
51/52 anonim válasza:
Egyet sem vettem fel, és soha nem is fogok.
21 évesen elég életerősnek érzem magam ahhoz, hogy ezt is leküzdje a szervezetem, mint bármi mást.
Bár azt megkell hagynom, hogy mikor be jött ez a covid hisztéria napokig brutális lázam volt, illetve fájtak az izületeim.
De lándzsásutifű és gőzölögtetés rendbe hozott.
Azóta semmi bajom, ennek bő 1.5 éve.
52/52 anonim válasza:
Nem vettem fel még az elsőt se, és nem is tervezem. Neked adom kérdező :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!