Én bele estem abba a csapdába, hogy tavasszal felvettem mondván, hogy így már szabadok leszünk úgy, hogy már a fél ország be van oltva. De aztán jött a delta, jönni fog a kappa, epszilon, zéta variáns is és velük együtt a 4. 5. 6. szuri. Nekem már elegem van ebből, azt is megbántam, hogy az első kettőt felvettem.
Félbirkának lenni szabad, de egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy 6-8 hónapon túl a jelenlegi elsőgenerációs vakcinák védelme sajnos annyira megkopik, hogy ha nem is leszel annyira védtelen, mint egy oltatlan birka, de bőven elfelejtheted a 90%, de még a 60-70% körüli védettséget is. Majd 5 év múlva ilyenkor reméljük már lesz olyan, ami 5 meg 10 évre nyújt védelmet, de elsőre ennyi sikerült, és ezzel nincs is semmi baj a helyzet ismeretében.
Ha a hisztikézésed neked megéri a saját életed veszélyeztetését, akkor hajrá.
2021. nov. 10. 18:10
12/52 anonim válasza:
A 3.-at én sem kérem, max akkor meggondolom, ha lesz 1 olyan vakcina, ami után tuti nem kell több vagy azzal meguszhatók a korlátozások. Amúgy észre sem vettem volna ezt a fene nagy járványt, ha nem nyomatják orrba szájba.
2021. nov. 10. 18:10
13/52 anonim válasza:
Majd felveszem, ha itt lesz az ideje(vagy nem). Bő 4 hónapja kaptam az utolsót. Nem látom indokoltnak jelenleg ismétlőoltást beadatni, majd max jövő év elején vagy tavasszal.
Az más helyzet, ha valaki EÜ-s és már 10-11 hónapja kapta, vagy kínai sós vizet kapott idős, beteg ember. Ez esetben van realitása az ismétlőoltásnak mostanra.
2021. nov. 10. 18:12
14/52 anonim válasza:
Ahol ketto elfert, ott elfernek sorban a tobbiek is :)
2021. nov. 10. 18:12
15/52 anonim válasza:
Én már felvettem, közeledik a karácsony, rokoni találkozók, védeni kell egymást. A vírus köp arra, hogy neked miből van eleged. Lehet, hogy évéken át oltakoznunk kell, amíg ki nem pusztul ez a nyavalya. Nem értem, hogy egy felnőtt embernek miért ekkora kihívás egy szuri, mintha óvódásokkal vagy fogyatékosokkal találkozna itt az ember.
2021. nov. 10. 18:28
16/52 mindentudó99 válasza:
Egyik ismerősöm oltásellenes. Most meg kórházban van coviddal. Ott meg követelte hogy oltsák be.😁 Azt hiszi az valami gyógyszer beoltjàk és jöhet haza. Átlag oltás ellenes
2021. nov. 10. 18:36
17/52 anonim válasza:
1 @ miért kell évente beadni influenza ellen ? Kötelező ? Nem . 15@ megérted ha rájössz hogy a kormany köp arra ha éveken át tartó vakcinázástól kipusztul aki beadatta . Sokat kelkene olvasgatnotok és a médiahipnozisból felriadni , de aki benyalta a hisztériamesét az már elveszett .
2021. nov. 10. 18:39
18/52 anonim válasza:
#17, de szerencsére itt vagy nekünk te, kőművessegédek, raktárosok, netán titkárnők gyöngye, aki bizony átlát a buta (és nálad csak véletlen miatt ötvenszer olyan sikeres) emberek ármánykodásain.
2021. nov. 10. 18:41
19/52 anonim válasza:
Az elsőt se vettem fel. Amíg nem lesz olyan vakcina, ami kevésbé veszélyes, mint a covid, addig nem is fogom.
2021. nov. 10. 18:49
20/52 anonim válasza:
#19: A te fejedben soha nem lesz ilyen. Majd ha évek múlva is látjátok, hogy még mindig élnek a halálos vakcinával beoltott emberek, akkor majd kitaláljátok, hogy a gyerekeikre lesz hatással a visszafordíthatatlan génterápia miatt, talán már nem is lesznek tagjai az emberi fajnak. De szerencsére itt vagytok ti, tisztán látók, akik biztosítják az emberiség fennmaradását.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!