Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » . Ti sem veszitek már fel a...

. Ti sem veszitek már fel a harmadik oltást?

Figyelt kérdés
Én bele estem abba a csapdába, hogy tavasszal felvettem mondván, hogy így már szabadok leszünk úgy, hogy már a fél ország be van oltva. De aztán jött a delta, jönni fog a kappa, epszilon, zéta variáns is és velük együtt a 4. 5. 6. szuri. Nekem már elegem van ebből, azt is megbántam, hogy az első kettőt felvettem.

2021. nov. 10. 17:50
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
72%
3. oltást? Hát én le vagyok maradva elsőt se kértem és nem is fogok :D
2021. nov. 11. 14:26
 42/52 anonim ***** válasza:
32%
9 elkapni? Most akkor hogy az oltás vagy nem?
2021. nov. 11. 22:49
 43/52 anonim ***** válasza:
35%
40 ok. És mit csináljak vele? Én meg kitöröltem reggel a seggem. Érted is. Szívesen
2021. nov. 11. 22:53
 44/52 anonim ***** válasza:
76%
Nem veszem fel. Minél inkább eröltetik, annál gyanúsabb.
2021. nov. 11. 22:56
 45/52 anonim ***** válasza:
0%
44, észrevetted már, hogy mennyire gyanúsan ránkerőltetik a mosdást, meg hogy ne legyünk büdösek, amit természetesen csak bolti termékek megvásárlásával tudunk elérni? Gyanús picit ez a dolog, nem?
2021. nov. 12. 12:53
 46/52 anonim ***** válasza:
81%
45 rám senki nem erölteti a mosdást, akkor mosdok, amikor szeretnék. Ha rád valaki rád erölteti, ideje lenne elköltöznöd anyutól.
2021. nov. 12. 12:56
 47/52 anonim ***** válasza:
4%

46, annyira agymosásban nőttél fel, hogy észre sem veszed, hogy ez nem a saját akaratod, hanem beléd nevelte a társadalom!

A remeték, dzsungelben nevelkedett emberek mosakodnak? Nem.

2021. nov. 12. 13:20
 48/52 anonim ***** válasza:
94%
47 most aztán tényleg feltaláltad a langyos vizet... Így van, személyiségük, szokásaink elég erősen függnek a szocializációs közegtől. De nem az volt a kérdés, hogy ez így van-e, hanem hogy mit érzünk eröltetésnek. Amúgy engem nem igazán zavar, hogy az öserdöben fürdenek-e, hogy oltatsz-e.
2021. nov. 12. 13:35
 49/52 anonim ***** válasza:
5%

Akkor a mosdás már nem gyanús, mert olyan sokat erőltették rád és általában mindenkire, hogy normalizálódott benned az abnormalitás?

szomorú :(

2021. nov. 12. 14:07
 50/52 anonim ***** válasza:
100%
49 azt gondolom, az oltás egy valós mellékhatás lehet az agysorvadás... Ha leveszed egy emberről a szokásait, a tanult sémáit, akkor megszűnik az, amit úgy nevezünk, hogy "én". Ezzel egyébként semmi baj nincs, sőt, ezzel az a páratlan nyugalmi állapot áll be, amikor vissza kerülsz abba a körforgásba, aminek amúgy is része vagy, csak az egod nem hagy ebben nyugodni. De amíg te itt okoskodol, valószínűleg nem az egodat akarod freezelni, szóval nem igazán értem, mit szeretnél.
2021. nov. 12. 14:22
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!