Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » . Ti sem veszitek már fel a...

. Ti sem veszitek már fel a harmadik oltást?

Figyelt kérdés
Én bele estem abba a csapdába, hogy tavasszal felvettem mondván, hogy így már szabadok leszünk úgy, hogy már a fél ország be van oltva. De aztán jött a delta, jönni fog a kappa, epszilon, zéta variáns is és velük együtt a 4. 5. 6. szuri. Nekem már elegem van ebből, azt is megbántam, hogy az első kettőt felvettem.

2021. nov. 10. 17:50
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
48%
Tévedsz , nem vagy szerencsés, lehetsz bármilyen társadalmi vagy átmeneti anyagi helyzetben . Korlátolt cenzúrázott információ zuhatagból merítesz , rögtön elhiszed mint a pletykàt , nem keresed a cáfolatokat . A tipped sem talált , több szakmát 3 okj-t 1 főiskolát is elvégeztem . Szabadúszó vagyok , kreatív területen . Azt jelenti azt a megkeresést vállalom el amelyeket én akarom . Egyetemet lehet befejezem ,majd kiderül . Véletlenek nincsenek .
2021. nov. 10. 19:03
 22/52 anonim ***** válasza:
14%
#21: A tudománnyal szemben nem szokásom cáfolatokat szerezni. Ettől függetlenül jól ismerem a másik oldal érveit és véleményét is, az élet iskolájában tanult emberek folyamatosan bombáznak az igazságaikkal, megosztják a titkot.
2021. nov. 10. 19:13
 23/52 anonim ***** válasza:
33%
én igen a 3. 4. 5. is pont úgy ahogyan az évenkénti influenzát is . voltam covidos oltásnak köszönhetően gyenge tünetekkel
2021. nov. 10. 19:16
 24/52 anonim ***** válasza:
73%
Egyet se vettem fel és nem is fogom.
2021. nov. 10. 19:51
 25/52 anonim ***** válasza:
24%

#24 meg a többinek:

[link]

:))

2021. nov. 10. 19:54
 26/52 anonim ***** válasza:
100%
Hát ma már nem.
2021. nov. 10. 20:01
 27/52 anonim ***** válasza:
82%
25-ös, diplomás vagyok, ha ez megnyugtat, bár tény, hogy nem vagyok orvos. De nincs szükségem diplomára se ahhoz, hogy bizonyos összefüggéseket meglássak, pl. amikor fiatalok infarktust kapnak az oltás után, stb. Sőt, annyira elvakult sem vagyok, hogy csak az egyik oldal híreit olvasgassam. Azt is látom, hogy a gyerekek közt rengeteg az autoimmun beteg. Nem csak a koronavírus oltással van gond, de mindegy, aki akar, az legyen kísérleti alany. Én nem akarok az lenni. Nem tagadom a járványt sem, de el tudom képzelni, hogy a járvány és az oltás mind egy terv része. Igen, félek...Ha már az intelligenciánál tartunk, azt tudtad, hogy az intelligensebbek hajlamosabbak félni?
2021. nov. 10. 20:33
 28/52 anonim ***** válasza:
7%

27-es

Add vissza...

2021. nov. 10. 20:42
 29/52 anonim ***** válasza:
81%
Szintén diplomás, szintén oltatlan. A végzettséggel nem jár együtt a gondolkodni tudás, márpedig ez utóbbi kell ahhoz, hogy valaki belássa, mennyire hülyére vagyunk véve az egész vírushisztivel.
2021. nov. 10. 20:51
 30/52 anonim ***** válasza:
25%

27, na ez a "meghallgatom mindkét oldalt" a kedvencem. Miben másban hallgatod meg még mindkét oldalt? Laposföldhívők vs. geológusok csatában nálad 1:1 az állás? Elképzelhető, hogy a repülők szórják a chemtrailt? Az ősmagyarok finnugor vagy szíriuszi eredetűek?

Nem vall túl nagy intelligenciára egy bizonyos intellektuális és faktuális minimum megugrása nélkül minden kósza idióta mondandóját meghallgatni.

"pl. amikor fiatalok infarktust kapnak az oltás után, stb."

Aha, és ezt valamelyik oltástagadó Facebook-csoportban olvastad számodra személyesen ismeretlen emberek billentyűzetéből?

2021. nov. 10. 20:55
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!