. Ti sem veszitek már fel a harmadik oltást?
Figyelt kérdés
Én bele estem abba a csapdába, hogy tavasszal felvettem mondván, hogy így már szabadok leszünk úgy, hogy már a fél ország be van oltva. De aztán jött a delta, jönni fog a kappa, epszilon, zéta variáns is és velük együtt a 4. 5. 6. szuri. Nekem már elegem van ebből, azt is megbántam, hogy az első kettőt felvettem.2021. nov. 10. 17:50
1/52 mindentudó99 válasza:
Ott hibáztál hogy a korlàtozások miatt vetted fel hogy elkrüld. Én azért oltattam magam hogy ne legyek súlyos beteg. Igen kértem a harmadikat is. Az inluenza ellen is évente kell oltani mi ezen a meglepő
2/52 anonim válasza:
Sokan vannak így, tíz ellenzéki kollégámból kilenc ugyan ezt mondja.
3/52 anonim válasza:
egyet sem vettem fel mert tudtam hogy úgysem lesz vége, illetve fiatal vagyok szóval oltás rosszabb mint a koronavírus amit elkapni sem tudtam a 2 év pusztítása alatt egyszer sem voltam beteg.
4/52 anonim válasza:
Én felfogom venni de nem rögtön 6 hónap után.
Az első két oltásnál se az motivált hogy szabadabb legyek hanem az hogy kisebb eséllyel kapjam el/adjam tovább vagy ha már beüt a ménkű akkor ne kerüljek korházba vele.
5/52 anonim válasza:
Ma nyomták belém a harmadikat, tőlem havonta is olthatnak engem az sem zavarna.😉
6/52 anonim válasza:
Dehogynem. Simán beoltatom magam, csak most némi meghűléssel küzdök. majd utána.
7/52 anonim válasza:
Én felveszem a harmadikat is. Az első kettővel sem a korlátozások miatt éltem.
#2: Ellenzéki vagyok. Az ellenzéki kollégáim egy része pedig már fel is vette, egy másik része pedig tervezi.
8/52 anonim válasza:
Hát először volt a nincs is covid, meg ez csak félelemkeltés, meg a mutyi,ez csak olyan mint az influenza, most meg, én biztos nem a harmadikat.🙂🙂🙂
9/52 anonim válasza:
Én szerettem volna, de háziorvosnak nincs vakcina. Ajánlotta kórházat, na oda nem megyek órákat szobrozni, hogy ott kapjam el.
10/52 anonim válasza:
Amíg hatástalan a vakcina, addig nem is fogok felvenni egyet se, ne vicceljünk már gyerekek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!