Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit szedjek, hogy elkerüljem...

Mit szedjek, hogy elkerüljem a betegségeket?

Figyelt kérdés
Szeptember óta dolgozok egy általános iskolában, de már kétszer voltam olyan beteg mint még életembe se. Októberben hányós hasmenés vírus, 3 napig szinte fel sem bírtam kelni. Most november még tüszős mandulagyulladás, olyan szinten fájt a torkom, hogy minden nyelésnél majdnem elsírtam magam. Már rettegve megyek dolgozni. Alsóban tanítok, szegény gyerekek ölelgetnek meg bújnak hozzám, amivel nem is lenne bajom, ha nem rettegnék, hogy megint elkapok valamit. Már azon is gondolkodtam munkahelyet váltok, de nem azért tanultam évekig, hogy gyárba meg nem tudom hol robotoljak. Szóval tudtok valami jó vitamint vagy bármit ajánlani?

#immunrendszer, immunerősítő, betegségek, vitaminok,
ma 08:16
 1/5 A kérdező kommentje:
Egy Lisac nevű immunerősítőt írt a doki októberben, de csak novemberben megint beteg lettem.
ma 08:17
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Hordj maszkot meg cérnakesztyűt. A cink, szelén, C+D vitamin is segíthet, hogy könnyebben átvészeld ezeket a betegségeket.
ma 08:23
 3/5 anonim ***** válasza:

A vitaminok és a vitamindús valtozatos táplálkozás hosszútávon immunerősítő hatású. De nem úgy van h eszel c vitamint es meggyogyulsz vagy egy honapig szeded es meggyogyulsz.

Amit tudsz tenni

Rendszeres kézmosás

Nem nyulsz szemhez, archoz, szájhoz, orrhoz

Vársz. Meg fog erosodni a szervezeted amennyi virusnak ki vagy teve es egy ido utan meg se kottyan majd

ma 08:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne menj emberek közé...
ma 08:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Rendszeres kézmosás, sose érj a szemedhez, hazaérve az arcodat is mosd meg.

Amúgy ez egy év alatt lezajlik, utána már ismerni fogod a divatos kórokozókat.

ma 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!