Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mit szedjek, hogy elkerüljem...

Mit szedjek, hogy elkerüljem a betegségeket?

Figyelt kérdés
Szeptember óta dolgozok egy általános iskolában, de már kétszer voltam olyan beteg mint még életembe se. Októberben hányós hasmenés vírus, 3 napig szinte fel sem bírtam kelni. Most november még tüszős mandulagyulladás, olyan szinten fájt a torkom, hogy minden nyelésnél majdnem elsírtam magam. Már rettegve megyek dolgozni. Alsóban tanítok, szegény gyerekek ölelgetnek meg bújnak hozzám, amivel nem is lenne bajom, ha nem rettegnék, hogy megint elkapok valamit. Már azon is gondolkodtam munkahelyet váltok, de nem azért tanultam évekig, hogy gyárba meg nem tudom hol robotoljak. Szóval tudtok valami jó vitamint vagy bármit ajánlani?

#immunrendszer, immunerősítő, betegségek, vitaminok,
nov. 19. 08:16
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Az orvost minek kerdezze meg? Az orvos fogja eldönteni meddig bírja a megbetegedeseket? Ez az ő élete az ő döntése. Nem könnyű de az orvos mégis mit mondhatna erre?! Ne viccelődjünk már.
tegnap 11:38
 22/23 A kérdező kommentje:
Szedjek C,D vitamint ennyi volt az orvos véleménye.
tegnap 12:28
 23/23 anonim ***** válasza:

Nesze semmi fogd meg jól. ;)

Sajnos a gyerekek még nem talalkoztak annyi kórokozóval mint a felnőttek így gyakran betegednek meg. Amivel te sem talalkoztál vagy elmúlt a védettség azt el fogod kapni. Ez ilyen szakma. Nem nagyon lehet megúszni annak ellenére, hogy az említett két vitamin nem árt télen. Csak nem is véd meg. :(

Beadhatod az influenza elleni oltást meg van tüdőgyulladas elleni is. Az esélyeket lehet csökkenteni de kivédeni nem mert millió más korokozó is van. Az ovisok meg nem tudnak még figyelni a higiéniara olyan szinten bújnak, megfogodosnak mindent meg a szájukba tesznek. A szülő meg nem tidja hovavinni a beteg gyereket beviszi úgy is az oviba mert dolgoznia kell. Moshatsz kezet meg arcot milliószor ha egész nap egy levegőt szívsz velük. Sajnálom én sem szeretek beteg lenni. Ezekre a dolgokra nem gondol az ember mikor szakmát választ csak mikor már tapasztalja a hátulütőit. :(

Azért idővel javulhat ez ha már átestél a sok nyavaján vedettséget szerzel ellenük.

A hanyós történetet meg kell szokni ha maradsz. Cserébe aranyosak a gyerekek. :(

(Én nem tudnám megszokni, szóval megértelek)

tegnap 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!