A reklámok miatt hiszik az emberek, hogy az immunrendszert lehet erősíteni?
A reklámok miatt hiszik azt az emberek, hogy az immunrendszer "erősíthető", ekkor kevesebbszer kapunk el felsőlégúti fertőzést? Ha meg "legyengült" az immunrendszerünk, akkor többször?
(A gyakori légúti fertőzés vagy hasonló tünetek oka lehet gócos mandula, nem megfelelően kikezelt fertőzés, autoimmun betegség, reflux)
Az emberek nincsenek tisztában az autoimmun folyamatokkal?
Szóval akkor segítséggel küzdötte le az immunrendszered. Lehet, hogy legyőzte volna gyógyszer nélkül is, de ezt már sose fogjuk megtudni. :)
Az a fő, hogy meggyógyultál, örülök neki.
Nyomorék és nem képes normális mértékben reagálni a fertőzésekre, így kell a segítség. Viszont a NeoCitran hatóanyagai nem helyette küzdötték le a kórt.
Amúgy sokan szednek tünetenyhítőt felsőlégúti bajokra, nem tudom, mi a gond vagy a kirívó ezzel.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..
Pont az ilyenek miatt vagyok ki a reklámoktól.
Félelmetes, hogy mennyire nem tudnak semmit az emberek a saját szervezetükről.
Visszanőtt orrmandula, túl nagy orrkagyló, orrsövényferdülés, orrpolip sokaknak van, nekem van krónikus orrmelléküreg-gyulladásom, mint sokaknak.
De azt hinni, hogy Béres csepptől kap el ritkább fertőzéseket, "fázik" meg ritkábban... Ezen most rendesen felbtam magam, ennyire hülyék tudnak lenni az emberek.
Te meg hogy lehetsz ennyire o.stoba, hogy vagy 3x leírtuk már, hogy a Béres-csepp nem vitamin, nem a vitamintól nem leszel beteg, hanem a vitamin hiánytól, és a nyálkahártya még mindig az immunrendszerhez tartozik. A c-vitamin többek között a tirozin és fenilalanin oxidacióért és a hidroxiprolin képződésért felel, ami a kollagén alkotóeleme, azaz a szubkután kötőszövet anyaga, hiánya nyálkahártya-, ízületi és csonthártya vérzéseket okoz.
Ezen mit nem értesz? Miért vagy ilywn buta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!