A reklámok miatt hiszik az emberek, hogy az immunrendszert lehet erősíteni?
A reklámok miatt hiszik azt az emberek, hogy az immunrendszer "erősíthető", ekkor kevesebbszer kapunk el felsőlégúti fertőzést? Ha meg "legyengült" az immunrendszerünk, akkor többször?
(A gyakori légúti fertőzés vagy hasonló tünetek oka lehet gócos mandula, nem megfelelően kikezelt fertőzés, autoimmun betegség, reflux)
Az emberek nincsenek tisztában az autoimmun folyamatokkal?
"mi egyetemet végzett emberek vagyunk"
Te meg még ki? :)
89
Egyetlen magyarázatot sem olvastam tőled, csak fröcsögést.
90
Bárhol utánanézel, kb. 10 %-ra teszik az autoimmun betegeket (persze hozzáteszik, hogy nem határozható meg teljes pontossággal) és hatalmas nagy részük nő, kvázi mondhatjuk, hogy szinte csak nők.
Akkor egy cáfolatot is mondj, ne fröcsögést és azt, hogy szerinted nem igaz, amit írok.
Ráadásul a legfőbb kérdésemet meg sem említitek.
Amúgy én is a második diplomámat csinálom, ha már ilyesmivel verjük a mellünket itt.
Végignéztem az összes 3 pipás választ, az elsőtől kezdve folyamatosan csak 2-3 mondatos fröcsögés.
Pedig a válasz sorszámával rámutathatnál, hogy tévedek, valamit nem vettem észre.
Amúgy MIÉRT is idegesít fel ez a kérdés ennyire??
"Bárhol utánanézel, kb. 10 %-ra teszik az autoimmun betegeket (persze hozzáteszik, hogy nem határozható meg teljes pontossággal) és hatalmas nagy részük nő, kvázi mondhatjuk, hogy szinte csak nők."
Ehhez képest:
"Az autoimmun kórképek a teljes lakosság kb. 7-8 százalékát érintik, a többségükre erős női dominancia jellemző (az összes beteg kb. 75 százaléka nő)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!