A reklámok miatt hiszik az emberek, hogy az immunrendszert lehet erősíteni?
A reklámok miatt hiszik azt az emberek, hogy az immunrendszer "erősíthető", ekkor kevesebbszer kapunk el felsőlégúti fertőzést? Ha meg "legyengült" az immunrendszerünk, akkor többször?
(A gyakori légúti fertőzés vagy hasonló tünetek oka lehet gócos mandula, nem megfelelően kikezelt fertőzés, autoimmun betegség, reflux)
Az emberek nincsenek tisztában az autoimmun folyamatokkal?
Meg az orvosaimé?
Vényre kapható gyógyszerek.
Anyám....
Akkor miért nem őket kérdezed, hogy nem ártanak-e. Miért itt fárasztasz mindenki mást?
Anyám...
Nem önmagában ez a kérdés.
Hanem az akaszt ki, hogy valaki náthára szed valamit, hogy ne folyamatosan folyjon az orra, a szeme és ne legyen szövődményes, akkor mindmeghalunk, mialatt az emberek többsége krónikus beteg és arra folyamatosan kell gyógyszert szedni, vagy meghalunk a betegségben.
A krónikus betegségekre az orvosok írnak gyógyszereket, nem véletlenül. Például nekem is genetikai eredetű a magas koleszterinem, mint sokaknak, viszont nem akarok 40 évesen szívinfarktust, de agyér katasztrófát sem.
Náthára..
Igazából a többség szed valamit.
Nekem tényleg nagyon nem váltak be a gyógyteák, hagyma, vitaminok.
"Nekem tényleg nagyon nem váltak be a gyógyteák, hagyma, vitaminok."
Mondjuk amennyi gyógyszerrel tömted/tömöd magad, nem csoda. Már ehhez szokik hozzá a szervezeted, hogy mindenre IS gyógyszert szedsz, nem csoda, ha végül semmi más nem használ már. Persze van, amikor indokolt a gyógyszert, de gyógyszerre gyógyszert szedni...
Kár, hogy tinikoromban én is gyógyszerellenes voltam, tehát itt megbukott, amit tippeltél.
Amúgy nem szedek mindenre IS gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!