A vírusellenesek és az oltásellenesek miért tartják veszélyesnek a vakcinákat? Főleg az mRNS vakcinát?
Én nem vagyok oltásellenes, sőt, egyértelműen az oltásokban látom a megoldást. Mégis, az mRNS oltásokkal kapcsolatban felmerült bennem, lehet, hogy túl erős hatásúak. A többivel összehasonlítva 10x-100x magasabb antitest szintet produkálnak, ami logikus, hogy jobban megviseli azt, aki kapja. Kérdés, hogy kell-e ez a magas antitest szint, vagy a vírus elleni védettséghez elég lenne-e kevesebb is? Kérdés, hogy a magas antitest szint hosszabb távon kitart-e majd? De ha igen, akkor is kérdés, hogy nem kedvezőbb-e mégis gyakrabban oltani kevesebb rosszulléttel, mint ritkábban több rosszulléttel?
Mondhatjuk, hogy egy világméretű emberkísérlet alanyai vagyunk, de ez nem feltétlenül jelent rosszat. Szerencsére, alapvetően igen kevesen károsodtak a vakcináktól, de a különlegesen nagy számú oltottal szerzett tapasztalatok nagy lökést adtak a tudományos kutatásoknak, és az mRNS technológia alkalmazásának, amiből nem csak a gyógyszercégek profitálnak, hanem az emberiség is, ha ez a módszer beválik akár a megelőzésben, akár a gyógyításban.
Mondjuk, ha majd jön egy újabb, és a jelenleginél sokkal halálosabb világjárvány... Ami, sajnos, nem zárható ki.
A jelen helyzetben pedig, tekintve a COVID és poszt-COVID/long COVID szindrómákat, meg a vírus egyre fokozódó fertőzőképességét biztonságosabb oltottnak lenni, mint nem oltottnak.
Még, ha náthával vészeled is át, onnantól sosem tudhatod, nem munkál-e benned a vírus vagy valami általa elindított hatás, ami egyszer valami fura nem várt kórban megnyilvánul, és többé nem leszel teljesen egészséges... Annyit már tudni a vírusról, hogy ennek VAN esélye, és nagyobb, mint rejtélyes módon idővel megbetegedni az oltástól.
# kedves 37-es! A kérdező egy molekuláris biológus ,
Aha. Én meg három pár kitaposott strandpapucs vagyok.
47 kommentjén látszik, hogy a Facebookról tájékozódik. De a Morganellumokról vagy mikről elfelejtett szót ejteni.
Ja, azok nem is az oltásokban, hanem a maszkokban vannak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!