Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A vírusellenesek és az oltásel...

A vírusellenesek és az oltásellenesek miért tartják veszélyesnek a vakcinákat? Főleg az mRNS vakcinát?

Figyelt kérdés
Szerintem az mRNS vakcinák a legbiztonságosabbak és azoknak van a legkevesebb mellékhatása és nagyon hatékonyak! És nem… ha azt írod hogy módosítja a DNS-t stb.. akkor inkább ne válaszolj mert pontosan tudom hogy ez nem igaz! A kérdésem puszta kíváncsiság nem provokatív jelleggel írtam ki!

2021. aug. 29. 13:27
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
# kedves 37-es! A kérdező egy molekuláris biológus , nem pedig egy birka 😊 Talán én egy kicsit többet értek hozzá mint te :) A kérdést pedig azért írtam ki , mert kiváncsi voltam hogy egy átlag ember mennyire tájékozott és mennyire reálisak a félelmei! Ezért írtam ki hogy puszta kíváncsiság és nem provokáció! :)
2021. szept. 6. 00:49
 42/49 anonim ***** válasza:
49%
Nehéz átlagot vonni, mert átlag emberből is van aki tudja hogy nem ért hozzá, ezért elfogadja a hiteles véleményeket, illetve van aki elég jól ért ahhoz képest a dolgokhoz, és azért gondolja így. És akkor vannak az ostoba gödényista fotel-parasztforradalnámok , akik általában mind úgy gondolják hogy marhára értenek hozzá (Dunning-Krúger hatás..)
2021. szept. 6. 08:04
 43/49 anonim ***** válasza:
100%
Én beoltattam magam és napokig borzasztó fejfájásom volt utána. Ettől függetlenül újra fogom magam oltatni ha eljön az ideje. Úgy vagyok vele, hogy ha megfertőződök oltás nélkül, az nagyobb eséllyel okozhat komolyabb problémát. Ugyanakkor megértem azokat is, akik nem szívesen adatnának be maguknak egy rohamtempóban kifejlesztett oltóanyagot, amellyel kapcsolatban hosszú távú tapasztalatok még értelem szerűen nem állnak rendelkezésre. Számos gyógyszerről évek vagy évtizedek múltán derültek ki káros mellékhatások, de ehhez azt is hozzá kell tenni, hogy azokban az esetekben hosszú időn keresztül, naponta használták az érintett szert, az oltás esetében pedig egyszeri, kétszeri esetleg harmadik adagról van szó.
2021. szept. 7. 11:35
 44/49 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vagyok oltásellenes, sőt, egyértelműen az oltásokban látom a megoldást. Mégis, az mRNS oltásokkal kapcsolatban felmerült bennem, lehet, hogy túl erős hatásúak. A többivel összehasonlítva 10x-100x magasabb antitest szintet produkálnak, ami logikus, hogy jobban megviseli azt, aki kapja. Kérdés, hogy kell-e ez a magas antitest szint, vagy a vírus elleni védettséghez elég lenne-e kevesebb is? Kérdés, hogy a magas antitest szint hosszabb távon kitart-e majd? De ha igen, akkor is kérdés, hogy nem kedvezőbb-e mégis gyakrabban oltani kevesebb rosszulléttel, mint ritkábban több rosszulléttel?

Mondhatjuk, hogy egy világméretű emberkísérlet alanyai vagyunk, de ez nem feltétlenül jelent rosszat. Szerencsére, alapvetően igen kevesen károsodtak a vakcináktól, de a különlegesen nagy számú oltottal szerzett tapasztalatok nagy lökést adtak a tudományos kutatásoknak, és az mRNS technológia alkalmazásának, amiből nem csak a gyógyszercégek profitálnak, hanem az emberiség is, ha ez a módszer beválik akár a megelőzésben, akár a gyógyításban.

Mondjuk, ha majd jön egy újabb, és a jelenleginél sokkal halálosabb világjárvány... Ami, sajnos, nem zárható ki.

A jelen helyzetben pedig, tekintve a COVID és poszt-COVID/long COVID szindrómákat, meg a vírus egyre fokozódó fertőzőképességét biztonságosabb oltottnak lenni, mint nem oltottnak.

Még, ha náthával vészeled is át, onnantól sosem tudhatod, nem munkál-e benned a vírus vagy valami általa elindított hatás, ami egyszer valami fura nem várt kórban megnyilvánul, és többé nem leszel teljesen egészséges... Annyit már tudni a vírusról, hogy ennek VAN esélye, és nagyobb, mint rejtélyes módon idővel megbetegedni az oltástól.

2021. szept. 16. 23:26
 45/49 anonim ***** válasza:
55%

# kedves 37-es! A kérdező egy molekuláris biológus ,

Aha. Én meg három pár kitaposott strandpapucs vagyok.

2021. szept. 17. 08:10
 46/49 A kérdező kommentje:
#45 ezt is el is hiszem rólad :)
2021. szept. 17. 19:46
 47/49 anonim ***** válasza:
42%
Mert az oltások szennyesek. Egymástól független privát vizsgálók, kutatócsoportok és a japán hatóságok mindenféle undormányt találtak azokban a fiolákban amit szépen belémnyomnának. Paraziták, grafén oxid, fémtörmelék, meg "valami rózsaszínű" meg a kutya tudja milyen részecskéket amiknek semmi keresnivalója az összetevőlisták szerint egy oltásban pláne nem az izmaidba nyomva onnan a vérkeringésedbe vagy a véragygátat esetleg átlépve az agyadba kerülve. Beszéltem erről egy laboros barátommal aki azt mondta ezeket most eltúlozzák mert nem lehet technológiailag egyszerűen megoldani a 100% szenneződésmentes oltásokat amiben semmilyen profi mikroszkópos vizsgálat nem fog mutatni semmit. Jó akkor köszi én meg nem kérem magamba nyomni ezeket a felháborító piszkokat. És az a minimum, hogy ezt közlik veled mielőtt döntesz, hogy kéred-e.
2021. szept. 17. 20:14
 48/49 A kérdező kommentje:
Kötelező oltásokban amit beléd nyomtak Aluminum-Hidroxid is van :))) Hmm… ez senkit nem érdekelt se akkor se most… Ja meg formaldehid is tartalmaz.. szóval ha ezt nézed akkor neked már mindegy…
2021. szept. 17. 22:15
 49/49 anonim ***** válasza:
48%

47 kommentjén látszik, hogy a Facebookról tájékozódik. De a Morganellumokról vagy mikről elfelejtett szót ejteni.

Ja, azok nem is az oltásokban, hanem a maszkokban vannak!

2021. szept. 17. 22:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!