Most már lehet látni, hogy valóban a legjobb oltóanyag az mRNS vakcinák?
Ahol mással oltottak ott erőssen nő a az új fertőzöttek száma és a halálozás is, pl Anglia ugye ott astrával vagy Mongólia ahol főleg sinopharmmal, de meglepő módon Izraelben ahol főként Pfizerrel oltottak szinte a legjobb járványügyi adatokat mutatják úgy hogy keményen jelen van a delta variáns már egy ideje a populációban
Igaziból eddig is lehetett látni a tesztek alapján.
Az mRNS vakcinák ellen az ellenérv szerintem az volt, hogy nem ismertek a hosszútávú mellékhatások.
#2 Értem mit mondasz, meg azt is értem, hogy a ketchupnak is lehet hosszútávú mellékhatása. Simán lehet, hogy a nâthádra felírt antibiotikumnak több hatása lesz, mint az oltásnak. Sőt a covidnak ugyanúgy lehetnek hosszútávú mellékhatásai és lehet, hogy nyolc év mùlva mindenki aki most covidos laktôz és gluténérzékeny lesz, vagy megnő az agyvérzés kockázata.
De azért nem mondanám, hogy biztos nem lesz az oltástól semmi bajod.
Senki nem tudja, hogy mi milyen folyamatokat indít el a szervezetedben.
"Most már lehet látni, hogy valóban a legjobb oltóanyag az mRNS vakcinák?
"majd kiderül 2-5-10 x év múlva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!