A Debrecenben épülő nemzeti oltóanyaggyárban miért nem mRNS vakcinákat fognak gyártani?
Egyértelműen az mRNS vakcináké a jövő, de a debreceni egyetemen mégis az elölt vírust tartalmazó vacinát fejlesztik.
A válaszolók tájékozatlanok, mint a lakosság nagy része. A mrns vakcina szellemi tulajdon, a tulaj B.G. Kijelentette, hogy nem fogja szabaddá tenni. Meg kellene venni a jogokat, de nem adja el, csak ők gyárthatják.
Kérek mindenkit, persze csak miután lepontozott, nézzen utána.
#4: Erre én is gondoltam, és írtam is. De azt nem tudom, a többinél is fennáll-e ilyen jog.
Én sem értek hozzá, csak azt tudom, hogy ez a megoldás tutira bejön, már 20O éve, és ez a leggyorsabb is.
Ehhez csak izolálni kell a vírust, aztán tenyészteni és leölni.
Ezt olvasgassátok.
Azért mert lepontozzátok, aki tájékozottab, olvasottabb, mint ti, még nem az lesz az igaz, ami gondoltok😃
Ezeket nem én találom ki, nem az én gondolataim.
A belinkelten kívül, még 1000 cikk foglalkozik ezzel. Én speciel videót láttan, ahol BG megmondta, hogy nem és kész.
Hát ez van.
A 0-ra lepontozott 4-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!