Akik annyira fosnak az újabb technológián alapuló oltásoktól, miért nem veszik fel a Sinopharm oltását?
Miért hiszik azt az emberek hogy valakinek problémája van az oltással, azért nem kéri?
Olyan nem játszik, hogy nincs oka amiért nem kell, egyszerűen csak nem akarja?
Én ebben a dilemmában voltam/vagyok úgyhogy el tudom neked mondani mit gondolunk. Az mRNS technológia és a GMO oltások számomra soha sem most sem a jövőben szóba nem jöhetnek, ilyen típusú beavatkozásokra kizárólag akkor adnám a fejem, ha amúgy is halálos beteg lennék és ez még azért egy esélyt lenne. Tehát akkor a kínai még mindig szóbajöhetne, gondolhatnád. Hát nem, pont azért mert kínai. Aki egy kicsikét utánanéz az pontosan megérti miért nem bízik az állampárt oltásaiban a kínai állampolgárok döntő többsége sem. Most konkrétan tojást meg hasonló hülyeségeket osztogatnak ösztönzés végett meg persze a kreditpontokat. Annyira nagy a múltja már a rosszul elsült kínai oltásoknak, mellékhatások, halálozás, hogy a kínai nép is elvesztette a bizalmát. Nem tudom mi az oka, hogy nekik ilyen oltásokat csinálnak de ahol ilyenek történtek nem bízom abban sem amit a világnak szánnak, bár gondolom egy ilyen oltásra jobban odafigyelnek, hisz a hírek nem maradnak országon belül. De akkor sem kell.
A másik dolog pedig ez: [link]
Nos természetesen ez is csak pletyka és nem is várhatjuk, hogy ha igaz beismerje bárki, de a valódi oka ennek állítólag az, hogy a kísérleti állatokban már igen rövid idő múlva jelentkezett a rákos elváltozás. Mondom, csak pletyka de ez viszont precízen összevág a kínai oltások múltbéli sorozatos problémáival ami miatt mára alig lehet rávenni a lakosságot, hogy oltassanak. Sakk-matt, ha valaki igényes a biztonságos oltásra akkor nincs opció!
Én is gondolkodtam már ezen, de ugyanarra jutottam, mint a 6-os. Nem bízom meg a kínaiakban. Ehhez még hozzájön az is, hogy a Sinopharm vakcinában alumínium-hidroxid adjuváns van.
"Experimental research, however, clearly shows that aluminum adjuvants have a potential to induce serious immunological disorders in humans. In particular, aluminum in adjuvant form carries a risk for autoimmunity, long-term brain inflammation and associated neurological complications and may thus have profound and widespread adverse health consequences."
forrás: [link]
És ezzel kellene nem egyszer, hanem legalább 2-3x beoltatni magamat... Hát köszönöm szépen, nem kérek belőle.
Mert a koronavírus a legtöbb 45 alatti embert abszolút nem viseli meg, a halálozas meg tízezrelékben merhető.
Ez jóval kisebb kockázat, mint a cenzúrazott oltasi komplikációk egészséges fiatalok között (halál, részleges bénulas, maradandó idegrendszeri károsodás, kb 3%-ot jelentett le több külföldi orvos is)
A kínaira meg még a kínaiak is azt mondtak, hogy szart sem ér. Akkor meg minek.
Aki már átesett annak megvan a vedettsége, jobb mint az oltottnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!