A vírusellenesek és az oltásellenesek miért tartják veszélyesnek a vakcinákat? Főleg az mRNS vakcinát?
"akkor gondolom a dohányzás és egyéb káros szenvedély (bele értve a gyorséttermeket ahol nettó műanyagot adnak el ) az gondolom nem veszélyes és nem “ember kísérlet “ , érdekes hogy ezek kutyát se érdekelnek"
Ez nem igaz, sok embert érdekelnek ezek is. De ezeket nem akarják ránk kényszeríteni.
De minek nem lesz vége? Csak mert 1,5 év eltelt és nem hullanak körülöttem az emberek. Nem azt mondom, hogy nincs vírus, csak érdekes, hogy milyen vírus az aminek 0-24 reklám kell, hogy milyen veszélyes, rettegj?
Nem szeretnék senkit megbántani, tudom, hogy hunytak el a vírusban. De tényleg annyian, tényleg olyan veszélyes hogy szükség legyen ezekre az intézkedésekre? Nem lehet, hogy van valami mögötte...?
Értem amit mondasz, de még csak károsodni sem károsodott senki a környezetemben a vírustól. Hal isten, jegyzem meg.
Én elméletileg veszélyeztetett vagyok, mégis ugyanúgy élem az életem és azt sem tudom átment e rajtam.
Nem ez a lényeg, de ez mind szép és jó amit leírsz de kicsit sok az ellentmondás a media irányából. Amikor bejött ez a vírus 2020-ban, nem azt mutatták, hogy emberek esnek össze random meg hasonlók? Hol esnek össze emberek? Érdekes, amikor allergia szezon van akkor épp allergiás tüneteket produkál a “variáns”, influenza szezonban influenza tüneteket. Hmm.
Egyébként olyanokat is hallani, hogy pont az oltások miatt alakulnak ki variánsok. Most hol az igazság? A médiában biztos , hogy nem találjuk meg mert hazudnak éjjel nappal. Orvosokat is le lehet fizetni, hogy nyilatkozzanak ezt vagy épp azt. Nem tudom, hogy hol és mi az igazság csak azt tudom, hogy soha nem az egészségünk volt az érdekünk (akkor nem lenne legális se a cigi, nem létezne gyorsétterem, nem mergeznenek minket az ételeket keresztül es stb) , most akkor miért higgyem el, hogy hirtelen fontos lett az egészségem?
Egészséges emberben nincs pénz…
Azt kéne inkább megérteni, hogy nem minden fekete vagy fehér és nem mindenki megbízható, csak mert ott a “dr” a neve előtt. Nem állítom, hogy karos az oltás de mivel abban sem vagyok biztos, hogy nem ezért inkább továbbra is saját magamra bízom az egészségem védelmét es nem másokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!