Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A vírusellenesek és az oltásel...

A vírusellenesek és az oltásellenesek miért tartják veszélyesnek a vakcinákat? Főleg az mRNS vakcinát?

Figyelt kérdés
Szerintem az mRNS vakcinák a legbiztonságosabbak és azoknak van a legkevesebb mellékhatása és nagyon hatékonyak! És nem… ha azt írod hogy módosítja a DNS-t stb.. akkor inkább ne válaszolj mert pontosan tudom hogy ez nem igaz! A kérdésem puszta kíváncsiság nem provokatív jelleggel írtam ki!

2021. aug. 29. 13:27
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Szerintem is azt mondd a messziről jött ember amit akar.. akkor gondolom a dohányzás és egyéb káros szenvedély (bele értve a gyorséttermeket ahol nettó műanyagot adnak el ) az gondolom nem veszélyes és nem “ember kísérlet “ , érdekes hogy ezek kutyát se érdekelnek… #5 abba igazad van sajnos hogy nem korrekt a tájékoztatás de pont ezért van okos telefon stb.. hogy tájékozódjunk és lehetőleg nem a bulvársajtóból…
2021. aug. 29. 14:19
 12/49 anonim ***** válasza:
51%
Én csak simán leszarom őket. Mindig az ellenkezőjét csinálom mindennek. Mivel ezzel foglalkozik mindenki, ezért természetesen nem kell.
2021. aug. 29. 14:22
 13/49 anonim ***** válasza:
77%

"akkor gondolom a dohányzás és egyéb káros szenvedély (bele értve a gyorséttermeket ahol nettó műanyagot adnak el ) az gondolom nem veszélyes és nem “ember kísérlet “ , érdekes hogy ezek kutyát se érdekelnek"

Ez nem igaz, sok embert érdekelnek ezek is. De ezeket nem akarják ránk kényszeríteni.

2021. aug. 29. 14:47
 14/49 A kérdező kommentje:
Csak úgy lehet a mindenféle mutációnak véget vetni , hogyha kb az emberiség 95% legalább immunizálnák. Ilyenkor a vírus már nem tud kit megfertőzni és nem tud másokban replikálódni és tovább mutálódni.. Immunizálás nélkül ennek kb soha nem lesz vége…
2021. aug. 29. 14:52
 15/49 anonim ***** válasza:
71%
Én nem vagyok ellenes, de azt tartom, hogy inkább essünk át valamilyen betegségen és akkor szerzünk majd természetes immunitást. Influenza ellen nem oltattam be magam soha. Persze megbetegedhet az ember, de ma már annyiféle antibiotikum van, hogy azért a szövődményekből is ki lehet gyógyulni. Persze igazat lehet adni az igazi oltáspártiaknak is, hogy ez a covid veszélyesebb az influenzáknál is. Talán egyik oldalnak sincs egyértelműen igaza, hiszen egy ilyen (talán mesterségesen előállított) vírusról még nincsen kellően széles tapasztalat. Az oltásellenesek sokszor hivatkoznak a vakcinákban alkalmazott tartósítószerre (főleg a higanytartalmú mertiolátra). Nem biztos azonban, hogy a Pfizer tartalmaz ilyet, sőt mintha egyáltalán nem tartalmazna. Persze nem kell mindent elhinni, ami a gyógyszerészeti hatóságnak beadott dokumentációban szerepel vagy nem szerepel. Tény, hogy az m-RNS típusú vakcinákról nincsen milliós egyedre kiterjedő pontos esettanulmány. Számomra inkább az a meglepő, hogy a gyerekek viszonylagos természetes védettségének mibenlétét még senki nem magyarázta meg, hasonlóképpen az íz- és szaglás érzékelés elvesztését (ami egyértelműen idegkárosodásra utal) sem.
2021. aug. 29. 14:57
 16/49 anonim ***** válasza:
74%

De minek nem lesz vége? Csak mert 1,5 év eltelt és nem hullanak körülöttem az emberek. Nem azt mondom, hogy nincs vírus, csak érdekes, hogy milyen vírus az aminek 0-24 reklám kell, hogy milyen veszélyes, rettegj?

Nem szeretnék senkit megbántani, tudom, hogy hunytak el a vírusban. De tényleg annyian, tényleg olyan veszélyes hogy szükség legyen ezekre az intézkedésekre? Nem lehet, hogy van valami mögötte...?

2021. aug. 29. 14:57
 17/49 A kérdező kommentje:
Alapvetően a koronavírusok (béta-koronavírusok ) megfázás szerű tüneteket okoznak , ami teljesen igaz hogy ebbe nem fog senki meghalni. A COVID-19 vírus viszont önmagában egy nem szokványos koronavírus. Az hogy laborból vagy pedig természetből származik azt nem lehet tudni. Viszont a vírusok elég mutagén természetűek (pl influenza ) , a koronavírusok pedig még inkább képesek mutációra. A Wuhanból elszabadult vírus (tehát a vad típus ) inkább csak a legyengült immunrendszerű embereket ölte meg (bár nem kell feltétlen meghalni ahhoz hogy maradandó kárt okozzon ). Szóval hogy a természetes szelekciónak köszönhető gyorsan mutálódik és senki nem tudja hogy egy következő mutáció mennyivel lesz károsabb , vagy egyáltalán hogyan változik meg a vírus genetikai szerkezete. Pl az alfa (brit ) és delta (indiai ) variáns egészséges emberek között is pusztít! Dél-Amerikában van már lambda mutáns is amire már kevésbé hat az oltás. Szóval inkább az lenne szerintem a cél hogy azért kéne sok embert beoltani (persze megfelelő tájékoztatással) hogy nehogy aztán tényleg egy olyan variáns szabaduljon a világra ami ellen már egyáltalán nem tudunk védekezni! Amíg ezt nem értik meg az emberek addig folyamatosan ellentét lesz a vírus/oltás ellenesek , és az oltáspártiak között! Természetesen minden gyógyszernek , így az oltó anyagoknak is van mellékhatása! Az oltó anyagok összetétel pedig nyilvános… pl penicillin allergia miatt évente több ezren halnak meg mint mellékhatás , mégsem félünk annyira tőle.. Vírusok ellen pedig teljesen hatástalan az antibiotikum (és mível nincs hatékony vírus ellenes szerek , maximum a HÍV-re és a Hepára —bár ezek is csak életmeghosszabitóak többnyire ) addig marad az oltás . És mégegyszer: nem kell meghalni ahhoz hogy valakinek fertőzés után trombózisa vagy tüdőkárosodása legyen egy életre..
2021. aug. 29. 15:12
 18/49 anonim ***** válasza:
69%
A rengeteg mellékhatás és halálozás miatt amit cenzúráz a mainstream média és az összes social média ezért az olyanok mint a kérdező például sosem lesznek tisztában a valós helyzettel. A facebook el is ismerte mindent törölni fognak ami nem vakcinapozitív akkor is ha igaz!!
2021. aug. 29. 15:16
 19/49 anonim ***** válasza:
77%

Értem amit mondasz, de még csak károsodni sem károsodott senki a környezetemben a vírustól. Hal isten, jegyzem meg.

Én elméletileg veszélyeztetett vagyok, mégis ugyanúgy élem az életem és azt sem tudom átment e rajtam.

Nem ez a lényeg, de ez mind szép és jó amit leírsz de kicsit sok az ellentmondás a media irányából. Amikor bejött ez a vírus 2020-ban, nem azt mutatták, hogy emberek esnek össze random meg hasonlók? Hol esnek össze emberek? Érdekes, amikor allergia szezon van akkor épp allergiás tüneteket produkál a “variáns”, influenza szezonban influenza tüneteket. Hmm.

Egyébként olyanokat is hallani, hogy pont az oltások miatt alakulnak ki variánsok. Most hol az igazság? A médiában biztos , hogy nem találjuk meg mert hazudnak éjjel nappal. Orvosokat is le lehet fizetni, hogy nyilatkozzanak ezt vagy épp azt. Nem tudom, hogy hol és mi az igazság csak azt tudom, hogy soha nem az egészségünk volt az érdekünk (akkor nem lenne legális se a cigi, nem létezne gyorsétterem, nem mergeznenek minket az ételeket keresztül es stb) , most akkor miért higgyem el, hogy hirtelen fontos lett az egészségem?

Egészséges emberben nincs pénz…

Azt kéne inkább megérteni, hogy nem minden fekete vagy fehér és nem mindenki megbízható, csak mert ott a “dr” a neve előtt. Nem állítom, hogy karos az oltás de mivel abban sem vagyok biztos, hogy nem ezért inkább továbbra is saját magamra bízom az egészségem védelmét es nem másokra.

2021. aug. 29. 15:24
 20/49 A kérdező kommentje:
Hát a médiától senki ne várja hogy majd ők megmondják a tutit 🤣 aki meg hisz nekik azok meg birkák.. Teljesen egyet értek azzal hogy azért mert dr előtag van attól meg nem feltétlen hiteles (pl a sok homeopátiás kuruzsló ) , amúgy egy gyártónak se célja mérget gyártani mert akkor lehúzhatnák a rolót.. ebbe senki nem gondolt bele? Nos.. nem nem fontos az emberek egészsége a kormányoknak stb.. addig amíg az “énről” van szó.. ha érted mire gondolok… de ha már az egész világba baj van.. akkor ki fog majd dolgozni meg adót fizetni ? (Ha már ilyen szemszögből nézzük a dolgokat )..
2021. aug. 29. 15:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!