A vírusellenesek és az oltásellenesek miért tartják veszélyesnek a vakcinákat? Főleg az mRNS vakcinát?
Jó, akkor térjünk le a fact-checkről, és vegyünk pár mondatot, ami ennek a "szakértőnek" a szájából elhangzott:
-Nem érti, hogy hogyan lehet vakcina hatékonyságról beszélni, mert az oltóanyag a VÉRBE kerül, a covid pedig a tüdőt támadja.
-A vakcinába kódolt mRNS a vérben marad és súlyos károkat okoz
-A covid nem veszélyes a 70 felettiekre
-Mindenkinek van t-sejtes immunitása covid ellen.
Ha ezekből a kijelentésekből nem esik le valakinek, hogy ez egy kuruzsló, azt csak sajnálni tudom.
34
Én is ezen az elven vagyok :D El is kaptam, alig éreztem meg és köszönöm jól vagyok.
3r,a kis oltásoddal is elkaphatod az állítólagos víruskádat,terjeszted és bele is halhatsz. :D
Szóval most mi lesz veled,kis virusrettegő maszkos bohóc? :D
A kérdező egy beoltott birka. :)
Nem is ért a vak cináihoz...sem. :D
6.
Konktéran több ilyen karproblémáról tudok,sőt,bénulásról is.És nem,nem a fb-ról veszem,hanem a munkatársaim ilyenek.Kb. ennyire kell téged is komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!