Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » A negyedik hullám elsősorban...

A negyedik hullám elsősorban az oltatlanokat fogja érinteni?

Figyelt kérdés

2021. jún. 29. 19:09
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
54%

Lépjél már túl a beszűkült látásmódodon. Szerinted annyira elképzelhetetlenül hihetetlen, hogy ebben a fejlett világban tényleg létre tudnának hozni egy veszélyes vírust a népességcsökkentés miatt?

Szerinted csak az létezik, amit a te kis agyaddal elképzelsz? Olyan titkos dolgok folynak a háttérben, ami csak a legszörnyűbb rémálmainkban léteznek.

Az szerinted mennyire hihető mese, hogy az elmúlt napokban több ezer ember oltottak be hazánkban, most, hogy már a közlönyben is megjelentek az enyhítő intézkedések, az elmúlt 24 órában, alig ezer embert oltottak be?

Ássál már egy kicsit a dolgok mélyére is. Nemcsak azért vannak tudósok, hogy világmegváltó pozitív dolgokat kutassanak és fedezzenek fel. Az ellenkezőjére is képesek, és nyugi, van az a pénz, amiért meg is csinálják hét pecsétes titoktartás alatt.

Annyira naiv vagy és szűk látókörrel rendelkezel.

2021. júl. 2. 10:56
 42/52 anonim ***** válasza:
76%

#40: Ja mert a mustárgázt, az atombombát, a mikrohullámú fegyvereket, a fegyveres drónokat sem tudósok alkották.

Ja de. Veszélyes lehet az ő csaladjukra is? Naná, de ha a hatalomnak dolgozol, kussolsz és csinálod, vagy kieesel a toronyból, öngyilkos leszel vagy más baleset ér.

2021. júl. 2. 10:56
 43/52 anonim ***** válasza:
56%

Ha népírtásba akarnának kezdeni, miért egy olyan kórt szabadítanának a világra, ami 1-2%-os halálozással jár, és csak a 65+ embereket viseli meg igazán?

Vannak ennél sokkal "jobb" vírusok is.

2021. júl. 2. 12:20
 44/52 anonim ***** válasza:
39%

Én téged tartalak szűk látókörűnek ha azt hiszed lett egy járvány és egyből arra gondolsz biztos mesterséges.

Ezt könnyebb feldolgozni az agyasnak mert azt hiszed tudósok nélkül ilyen nem törtènhetne.

El kell hogy keseritselek ennél durvább járványok is kialakulhatnak pillanatok alatt.

De persze azt már nem tudó végig gondolni a mai világban milyen gyorsan el lehet jut I egyik pillanatról a másikra, vagy az amr nem jut eszedbe a legtöbb járvány a hús ipar mindig mindig tudni alakulni. Mert olyan szinten vannak szerencsétlen állatok összezsúfolva ,elég egy pillantás és az ilyen összezsúfolt álltok olyan gyorsan meg tudnak fertőzodni,hogy kettőt pislogsz már az ember is elkapta.

De nem neked egyszerűbb egy ilyen magyarázat mert ezzel a tudattal nyugodtan tudod élni a kis világodat.

Persze hogy ezt a kommentet nem fogod komyan venni, mert saját magadon kívül más nem érdekel.

És lássuk be az emberek többségét se érdekli saját magán kívül más, csak az ego számit

A húsipar olyan durván uralja a világot és olyan szinten belénk nevelte húst hússal kell zabálni, aki nem eszik húst az idióta. Aki nem akar ilyen sok húst venni az is idiota. Mert akkor csődbe mennènek.

2021. júl. 2. 12:30
 45/52 anonim ***** válasza:
43%

Jaj, te ennyire ostoba lennél? :D Az úgy túl feltűnő lenne. És mi van, ha ez csak valaminek az előfutára volt?

Nos, kikkel is kezdték az oltást? A nagyon idősekkel, hisz náluk nem lesz feltűnő, ha esetleg meghalnak az oltás után, hisz bármire rá lehet fogni, mert ennyi idős korban már rengeteg betegsége van az embernek.

És mi van, ha a mostani vírus csupán előkészítője volt az oltásnak, ami lehet, hogy 5-10 év múlva kifejti hatását és lehet, hogy pont ebbe fognak meghalni az emberek? Nem lehet tudni, csak találgatás. De az biztos, hogy 2023 januárjáig kísérleti fázisban vannak ezek a vakcinák, tehát 2023-ig emberkísérlet zajlik.

2021. júl. 2. 12:33
 46/52 anonim ***** válasza:
62%

Túl sok a HA. Ha népírtást akartak volna, miért nem olyan régiókban rombolt a vírus, ahol valóban sokan vannak (Ázsia,India,Kína)? Miért a nyugatot támadta erősebben?

Egyszerűen nem létezik olyan szer, ami 1-2x-i alkalmazás után 10 év múlva fogja kifejteni a hatását, pláne, hogy maga a szer napokon belül lebomlik a szervezetben. Állj le a konteó olvasással. Sőt, az is ritka, hogy akár fél éven túl okozzon valamit. De gondolom nagyon tájékozott vagy, linkelj majd pár példát :D

A vakcinák pedig valóban kísérleti fázisban vannak, ún. Fázis 4-ben, ahol a gyógyszer / vakcina utánkövetése zajlik. De ez általánosságban minden gyógyszerre igaz, nem tudom, hogy ebben mi a meglepő? Meg úgy általánosságban mi a meglepő az emberkísérletekben? Minden gyógyszert így engedélyeznek.

2021. júl. 2. 13:28
 47/52 anonim ***** válasza:
28%
Valószínű egy kínai agyas Instagramját letiltották több 10 ezer követővel, vagy hasonló, berágott, és kiengedte a vírust. Ez kb. teljesen reális ma. Ma a boltban lengébb maszkban voltam, erre köhögtek mögöttem, igénytelen nő covidosan. Levegőt nem vettem, ott hagytam mindent, kirohantam a boltból, hazamentem a normál maszkért, és bevásároltam máshol. Ennyit arról, hogy már nem kell maszk, kamu az egész, brutálisan nagyon valószínű, hogy pillanatok alatt elkapnád.
2021. júl. 2. 22:04
 48/52 anonim ***** válasza:
88%

Igénytelen emberek mindig is voltak. :( Kezüket nem tennèj a szájuk elé. Péksüteményt kézzel osszefogdossák. És sajnos sok ember wczès után nem mos kezet. Tudnám miért nem? Miért nem fogja fel az az ember aki wczès után nem mos kezet hogy, sok baktériumot hagy maga után? Legyen az férfi vagy nő pisilés közben is hozzáér az ember a nemiszervèhez. És a nemiszervèhez minden emebernek saját félórája van.

Mèg igényének tartott nő ismerősömnèl is észrevettem nem most kezet pisilés után.

Szóval mit várunk az ilyen emberektől? Sose fogja érdekelni őket H rajtuk kívül más is létezik

2021. júl. 8. 07:48
 49/52 anonim ***** válasza:
83%

Magam sem értek különösebben hozzá, de a volt feleségem orvos és beszélgettünk erről, bár ő maga sem járványügyi szakember, abból kevés van, de éppen elég könyvet kellett elolvasnia a különféle kórokozókról, valójában a koronavírus az egy család, egy gyűjtőfogalom, amelybe ezrével tartoznak vírusok és mind régóta létezik, amikor még nem is ismerték a genetika fogalmát, mert természetes képződmények.

Bizony mind baktériumból, mind vírusból rengeteg alakult ki az idők folyamán és folyamatosan módosulnak maguktól is, az evolúció szabályai szerint és rendkívül gyorsan, amit nagy számuk és rövid élettartamuk indokol.

Ettől függetlenül már én is gondoltam arra, hogy lehetséges, hogy belepiszkáltak egy kicsit, na nem az emberiség kiirtása céljából, abban nincs semmi ráció, de mint pénzkereseti forrás nagyon is kiváló, egy, másfél év alatt számos gyógyszeripari cég vastagon megszedte magát, a részvényeik is az egekben vannak.

Volt egy ilyen fantáziafilm is, asszem Impossible mission valamelyik része, amiben Eton Hunt begyűjti a fiolát és megmenti a világot, na abban is a hatalmas összegre hajtottak, a gyógyszerek milliós tételben való, vagy inkább milliárdos nagyságú legyártására és eladására, pláne egyből két példányban, most nem azért, mert az égig érnének a százdollárosok, amekkora bevétele volt a vakcinákat gyártóknak, persze nekünk ingyen van, de az állam azért kifizette az eldobható fecskendőkkel együtt.

Nem azt állítom, hogy ez történt. hiszen semmi alapom nincs rá, de azért egy enyhe gyanút azért megérdemel, mert az emberek ha gigászi vagyonról van szó, tudnak lelkiismeretlenek lenni és csak a vállukat vonogatják, ha az a négymillió haláleset szóba kerül.

Remélem azért, hogy alaptalan ez a gyanú.de sosem lehet tudni, ez is a lehetőségek között van, csak nagyon naív ember állíthatja, hogy nem.

Ettől függetlenül a betegségnek az ellenszere az oltás,mindenki jobban jár vele, pláne, ha nekünk személyesen semmibe sem kerül.

2021. júl. 8. 08:42
 50/52 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem először megint csak olyan korlátozás lesz,hogy az oltottak nem megetnek be bizonyos helyekre. Amit meg is tudok érteni egyébként....

Meg ugye a maszk mindbekinek kötelező lesz tuti. Aztán lehet,hogy megint minden bezár.

2021. júl. 9. 20:01
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!