Elkaphatom az influenzát fertőzött betegtől? Teszt kimutatta hogy A típusú influenzája van
2 hete voltam beteg. Szedtem előtte is és szedek utána is Kecskekolosztrumot 800mg, Liposzomás C vitamint 1000mg, Cink 25mg, D vitamin 2000mg, magnebe 6. Most vettem D vitamint 2000mg K2.
Barátnőm 2. napja lázas, 39 fokos láza van. Szed paralent és panadolt.
Lemegy neki 3-4 óra múlva 38 vagy 37,5-re. Adok neki c vitamint 1000mg, D vitamint 2000mg.
Köhögés, végtag fájdalmak, gyengeség.
Készülünk ugyeletre, már borogatom őt.
Vettem gyógyszertárban covid tesztet, és CRP tesztet is.
CRP teszt kimutatta, hogy gyulladás van a szervezetében.
Covid teszt kimutatta hogy A típusú influenzája van.
Elkaphatom tőle az influenzát? Egy szobában alszunk, de fordítva alszunk; a fejem ő labainál van..
Minden vitamint szedek, hogy legyek védett.
A vitaminoknak nem kell hogy segítsenek a betegség megelőzésén? Vagy hogy enyhe lefolyású legyen?

Ezek semkitől nem védenek meg. Ha normálisan táplálkozol a d vitaminon kívül minde felesleges.
A fordítva alvás gusztustalan és értelmetlen.
Akkor nem kapod el, ha mázl8d van, vagy ha netán ugyan ezen fertőzésen nem rég átestél. Covid teszt nem mutatja ki az influenzát. Ha kimutatta akkor nem covid tesztet csinált.
Ügyeletre minek akarod vinni? Pihenjen, aludjon és igyon sokat.

Igen, elkaphatod, sőt biztos vagyok menne hogy már el is kaptad, csak még nincs tüneted (és lehet nem is lesz). (Elkaptad nem egyenlő azzal, hogy tüneted is van, lehet hogy majd csak később jelenik meg, néhány nap múlva, lásd inkubációs idő.)
Az is lehet, hogy nagyon enyhe tünetekkel, kis orrfolyással megúszod ugyanazt a vírusfertőzést, ami a barátnődet ennyire nem kíméli :(
A vitaminok segíthetnek, hogy enyhébbek legyenek a tünetek, de mint fennebb is írtam, a vírus attól ugyanúgy megtapad a nyálkahártyádon, és tud szaporodni.
(Covid teszt nem mutatja ki hogy influenzája van, de értem mire gondoltál.)

"Az is lehet, hogy nagyon enyhe tünetekkel, kis orrfolyással megúszod ugyanazt a vírusfertőzést, ami a barátnődet ennyire nem kíméli :(
A vitaminok segíthetnek, hogy enyhébbek legyenek a tünetek, de mint fennebb is írtam, a vírus attól ugyanúgy megtapad a nyálkahártyádon, és tud szaporodni."

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!