Mi lehet az oka annak, hogy egy rokonom, aki megvolt nélkülem több évig, most, az influenza járvány és az ő HPV fertőzöttsége idején feltétlenül meg akar látogatni?
Figyelt kérdés
Semmi mondanivalója nincs, csak találkozni akar velem, mondta. Holott tudja, hogy krónikus állapotom miatt nagyon kell magamra vigyázni.ma 06:14
1/5 A kérdező kommentje:
Többször mondtam neki, hogy várjuk meg a járvány végét, és az ő gyógyulását. Elengedi a füle mellett, és csak mondja, mondja, hogy jönni akar.
ma 06:15
2/5 anonim 

válasza:

Tudatosittod benne, hogy nem vagy hajlandó fogadni semmi esetre sem ha mégis jön nem engeded be, ha zokon veszi vegye
3/5 anonim 

válasza:

A HPV látogatással nem fertőz, az influenzát pedig nem egészséges emberek terjesztik. Ha nincs kedved vele találkozni, akkor vagy mondd meg neki az igazat vagy találj ki hihetőbb kifogást.
5/5 A kérdező kommentje:
3-as: igazad van, de nem lehet tudni, hogy ő egészséges-e. Hiszen nem azonnal jelentkezik az influenza.
A HPV például nedves törölközővel is terjed. Puszival is.
Azt nem értem, miért ilyen erőszakos.
De köszönöm a megerősítést. Hiába mondok neki bármit, százszor elmondtam, hogy nem tehetem ki magamat fertőzésnek, mindhiába. Úgyhogy nem fogom felvenni a telefont, ha hív.
Rendkívül bosszant az erőszakossága. Ha annyira fontos vagyok neki, akkor legyen fontos az egészségem is.
ma 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!