Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan tudnám leghamarabb...

Hogyan tudnám leghamarabb felszakítani a váladékot a hangszálaimról?

Figyelt kérdés

Ma délelőtt még úgy tűnt, hogy jobban leszek (pontosan egy hete kezdődött az influenza-kálváriám), ám kora délután éreztem, hogy valami nem oké, nem tudok rendesen “köhögni”.

Kiderült, hogy nap közben orvul a hangszálaim/garat (?) köré szőtte magát egy nagy adag takony és iszonyatosan kellemetlen.

Feszít, fáj, nyomja a torkomat belülről, de felköhögni nem tudom, mert rá van tapadva a hangszálakra/garatra.

Elszaladtam köptetőért, de az első adag nem használt, ma már nem hiszem, hogy lenne értelme bevenni újabb adagot. Kétszer is gargalizáltam meleg, sós vízzel, az sem csinált semmit. Szopogatom a gyömbéres verbénát meg a negrót, literszámra vedelem a vizet meg gyógyteát, semmi sem használ.

Rendeltem inhalátort, de nem adta még fel a webshop, mert pont kifogyott az adott készülék, lehet a héten már ki sem hozzák.

Bármi ötlet, hogy hogyan szakítnám fel a torkomról azt a fullasztó borzalmat minél előbb?

tegnap 17:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Egy köptető nem azonnal használ. Ha egy adagot vettél be, akkor ne várd, hogy minden problémádat azonnal megoldja. Szedd az előírás szerint (mondjuk azt nem írtad meg, pontosan melyik köptetőt vetted), akkor 1-2 nap alatt feltehetően használni fog. Mindenki más köptetőre esküszik, más válik be neki. Sokféle kapható, ha az egyik nem válik be néhány nap (!) alatt, akkor érdemes mást próbálni. Még próbálkozhatsz kakukkfű teával, ha a gyógynövényeket szereted (azt se írtad meg, milyen gyógyteát ittál, így elég nehéz segíteni).
tegnap 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!