Hogyan tudnám leghamarabb felszakítani a váladékot a hangszálaimról?
Ma délelőtt még úgy tűnt, hogy jobban leszek (pontosan egy hete kezdődött az influenza-kálváriám), ám kora délután éreztem, hogy valami nem oké, nem tudok rendesen “köhögni”.
Kiderült, hogy nap közben orvul a hangszálaim/garat (?) köré szőtte magát egy nagy adag takony és iszonyatosan kellemetlen.
Feszít, fáj, nyomja a torkomat belülről, de felköhögni nem tudom, mert rá van tapadva a hangszálakra/garatra.
Elszaladtam köptetőért, de az első adag nem használt, ma már nem hiszem, hogy lenne értelme bevenni újabb adagot. Kétszer is gargalizáltam meleg, sós vízzel, az sem csinált semmit. Szopogatom a gyömbéres verbénát meg a negrót, literszámra vedelem a vizet meg gyógyteát, semmi sem használ.
Rendeltem inhalátort, de nem adta még fel a webshop, mert pont kifogyott az adott készülék, lehet a héten már ki sem hozzák.
Bármi ötlet, hogy hogyan szakítnám fel a torkomról azt a fullasztó borzalmat minél előbb?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!