Karácsony elött 2 napja nagyon lebetegedtem az unokámtól, virusis influenze. Ami január 1-én párosult egy hangtalansággal. Mit tegyek? Elég ilyesztő, hogy ennyire bedurrantak a hangszálaim. Mennyi idő kell még? . Ilyen hosszú lefolyása van?
Antibiotikum előtt nem vettek mintát, tehát azt sem tudták használ-e az adott baktériumtörzs ellen. Jaa, hogy vírusos influenza.. a baktériumellenes szerek nem vírusellenesek. Csak az immunrendszeredet gyengítik, ezért nem gyógyulsz meg :(
Mennyi c-vitamint fogyasztasz?
Az immunrendszerünkön múlik elsősorban a fertőzések lefolyása illetve eleve a fogékonyságunk.
Helyes életmód mellett (nem gabonaevő, megbetegítő, gyógyszerszedő életmód, hanem tényleg minőségi táplálkozás, kellő mennyiségű pihenés, vitamin pótlás..) nem kapunk el fertőzéseket.
Napi 4-8g C-vitamin, 10 000 NE d3 vitamin nagyon alapvető a fertőzések ellen, megelőzésre lehet fele adag, betegség esetén minimum ez a mennyiség.
Gégész mit mondott?
Nem sok a savad, nem lehet, hogy attól vagy rekedt? Nekem amikor refluxom nagoyn előjött, akkor rekedt voltam sokáig.
Próbáld ki a meleg, enyhén sós tejet, nekem segített, nem rossz az íze, ha nem sok sót teszel bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!