Már begolyozok! Nem értem ezt az egészet? Bocs ha kicsit hosszú leszek. Január 27. -én volt az utolsó menzim, a 32. napon volt egy halvány pozitív tesztem!
Nagyon örültem, mert már nagyon vágyok a babára!
Be is jelentkeztem a dokimhoz.A ciklus 40. napján voltam nála UH-án ahol nem láttak semmit,vettek vért ahol a hcg-ém egy volt.Beszéltem neki a pozitív tesztről és nem kaptam semmilyen gyogyszert!Nem zárta ki a terhességet,és azt mondta 2hét múlva teszteljek újra!A melleim feszülnek,hányingerem is van,és sokszor érzek szurkálást meg kemény az alhasam!Rengeteget járok pisilni is(nem vagyok felfázva).Már napok óta bujom a netet,hogy mi lehet ez az egész!Nekem eddig pont 28 napra jött meg!Ha terhes is vagyok hogy lehet hogy a vérem nem mutatta??Vagy hogy-hogy nem zárta ki a dokim a terhességet??Nem értem már ezt az egészet!:(
Azt mondják a pozitív teszt nem "hazudik" csak a negatív. Az orvos meg korán vizsgált és azért nem látott semmit.
De lehet, hogy csak késik. Tesztelj mégegyet vagy kettőt. Az idő úgyis eldönti mi lesz. Sok szerencsét, remélem összejön a baba. Majd írd meg mi lett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!