Már begolyozok! Nem értem ezt az egészet? Bocs ha kicsit hosszú leszek. Január 27. -én volt az utolsó menzim, a 32. napon volt egy halvány pozitív tesztem! Nagyon örültem, mert már nagyon vágyok a babára!
Szia.
Szerintem ha babás is voltál mára már sajnos elhalt vagy elment mert nem tapadt meg rendesen mert a hcg nek a vérben sokkal többnek kellene lennie terhesség esetén.
Sajnálom.
De csinálj még egy tesztet a leghamarabb.
Na jó akkor én ara gondolok, hogy a ciklusod végén lehetett a pé-d és ha akkor estél teherbe, akkor olyan kevés a hcg-d, hogy nem kimutatható és ekkor még az uh-n sem látszik semmi.
Ha nem jön meg két hét alatt akkor tényleg választ a d egy tesz, de a dokihoz is menj el, mert lehet sajnos más oka is. Ha elhalt az embryo akkor pár nap múlva erősebb vérzés szokott lenni, bár valakinélez is elmarad.
Hát reméljük csak bújkál a kisemberke és majd megmutatja magát.
Légy türelmes, de szerintem pár nap múlva nyugodtan tesztelj még egyet.
szerintembizakodj! nemtudjuk misem hogymilehet ez tényleg fira dolog!de láttunk már csodákat....
lehet baba végülis a doki is ember nem?szoval bizakodj kikell várni azt a 2 hetet!
Én épp így jártam, vérvétel is volt és 1500 as lett a hcgm. Egy barátnőm is irtó halványat tesztelt, de olyan 70-80 as neki is lett a hcg-je..
Szóval ha pozitiv a teszted akkor a véredben kell hogy legyen hcg!
Tehát ha nincs, akkor vagy elcserélték a laborban ennek nagyon minimális esélye van de megtörténhet..
vagy pedig tényleg felszívódott a bébi:((
Sajnos erről a teszttel se kapsz megbízható infót, mert ezután még 1-2 héttel pozitiv lehet a teszt.
(Nekem most a ciklus végén történt a peteérés, ezért a pozitiv teszt utáni 1-2 hétben semmit se láttak uh-n viszont a vérvételen igen!)
Azért irom, mert én igy jártam decemberben.És nem jött meg a mensesem a babuci felszivódása után se, eü.küretre kellett menjek a kórházba, hogy ezután jól fel tudjon épülni a nyálkahártya és kezdődhessen a próbálkozás előlről.
Nem ezt kivánom neked, de együttérzek abszolut:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!