Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Covid után mikorra térhet...

Strongest kérdése:

Covid után mikorra térhet vissza a szaglásom 100%-osan?

Figyelt kérdés
2024 szeptemberében voltam Covidos enyhébb tünetekkel szerencsére. Viszont a szaglásomnak annyi lett. Nem éreztem a parfümök és az elég erős illatú teafa olajos samponom illatát. Idővel ez már visszajött, de még mindig vannak másfajta szagok, amelyeket nem, vagy csak alig (közelről) érzek (pl. hagyma, vagy a kipufogók füstje, ami helyett inkább hígítószag-félét érzek). Volt már ilyen valakinek? Van rá valami megoldás?

ma 16:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Sajnos lehet, hogy annyira roncsolta a szaglásodat a vírus, hogy már sosem tér vissza teljesen. Nem tudok róla, hogy lenne rá gyógymód.
ma 18:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Eléggé irigylem. Engem irritál minden illat, pl. dezodorok, öblítővel mosott ruha. Ezért nem tudok soha használt tárgyakat venni.

Nekem bezzeg sehogy sem sikerült ilyen covid tünetet produkálni, hiába vagyok oltatlan és maszkellenes férfi Karen.

ma 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!