A negyedik hullám elsősorban az oltatlanokat fogja érinteni?
Figyelt kérdés
2021. jún. 29. 19:09
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
66 szavazat
2/52 anonim válasza:
Azt fogja elérni, aki még elhiszi ezt az egészet, és még mindig össze van sz..rva a félelemtől.
Az elmúlt másfél évben nem voltam beteg, jéé.. de akit beoltottak az az oltás után furcsa mód covidos lett.. erről csak ennyit.
Köszi, nem kell az oltás.
3/52 anonim válasza:
2-es! Nem az volt a kérdés, hogy beoltatod-e magad, vagy sem....
4/52 anonim válasza:
Az oltatlanok betegednek és halnak meg. És ha sokan meghalnak, lesznek lezárások. A lezárások meg mindenkit érinteni fognak
5/52 anonim válasza:
Az csak megjegyzés volt, a kérdésre válaszoltam.
Csak az lesz beteg, aki arra testileg és lelkileg fogékony.
6/52 anonim válasza:
Voltam Covidos, be is vagyok oltva, de el tudom képzelni, hogy újra elkapom. Mivel az előző is majdnem betett a kőkempingbe, így egy újabb körből én kiszállnék. Amúgy szerintem nem lesz több hullám.
7/52 anonim válasza:
"Az elmúlt másfél évben nem voltam beteg, jéé.. de akit beoltottak az az oltás után furcsa mód covidos lett.."
Az összes? :D
Pl. én sem, meg még kapásból vagy 60 ismerősöm (csak akiről tudom, hogy megkapta az oltást és nem kapta el a covidot).
8/52 anonim válasza:
Na, megérkezett az ügyeletes lepontozós. Ezt is húzd le pirosra, juhfej! -.-"
9/52 anonim válasza:
Az hogy azt mondják az oltatlanok elfogják kapni a koronavírust ez csak fenyegetés. Azért hogy oltassanak az emberek. De ha berobban a koronavírus akkor az nem fog válogatni.
10/52 anonim válasza:
Jönnek az oltás és vírustagadók. Minden ember, aki azt mondja, hogy oltva van vagy az oltatlanok betegek lesznek, azt lepontozzák. Ha nektek ez okoz boldogságot! Hajrá, éld ki magad!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!